I helgen har jag varit på utbildning - CrossFit Level 1 Trainer Crossfit STHLMs lokaler.

Tänk er en helg med bara en massa härliga människor där vi varvar teori och praktik under två dagar med bara crossfit. Så roligt! Det var iof sig med lite skräckblandad förtjusning som jag anmälde mig till den här utbildningen då jag bara tränat på boxen i drygt ett halvår. Men jag älskar att coacha och jag gillar verkligen träningsformen. Vill bara lära mig mer! Min största och främsta tanke med kursen var att få mer kunskap. Få bättre teknik i alla övningar. Det fick jag verkligen.

Under helgen gjorde jag min allra första kipping pullup (se videon) och snatches. Även någraav de andra övningar vi gick igenom har jag tidigare bara nosat på och fick nu tillfälle att nöta på tekniken. Grymt bra! Älskar när jag får vidareutveckla mig.

Helgen gick i ett högt tempo. Förutom lunch på en timme så var det knappt att vi hann få kisspaus. Haha!! Kan säga att kursen var riktigt bra och väldigt proffsig. Jag kan säga att den blev massor av squats i helgen. Jösses! Tänk att det kan bli så jobbigt att göra squats med en pinne i två dagar... Galet!

Riktigt roligt att få träffa alla nya människor och även tre tjejer till från bästa boxen - Crossfit Täby!!

Så vill ni teknikträna lite så säg till! Grymt taggad att bli ännu bättre. Här ska det övas. :)

 

En riktigt glad fru Stenquist!!

 Lite bilder från helgen:

IMG 4883

IMG 4889 2

IMG 4899 2

 IMG 4900

Avslutar med ett foto på oss tjtjer från Crossfit Täby och den legendariska Adrian "Boz" Bozman. Jag hade ingen aning om vem han var tills tjejerna berättade för mig. Givetvis ville jag ha en bild!! Kan säga att han var otroligt proffsig genom hela kursen. Likaså resten av instruktörsgänget som höll i utbildnignen. Väldigt organiserat och pedagogiskt.

Kul crossfithelg helt enkelt!!