Sedan jag började med paleolitisk kost har jag mått så otroligt mycket bättre och fått många bra hälsoeffekter. Det vet ni ju redan sedan tidigare. Jag fortsätter med min paleokost till ca 90%. Vill gärna ha lite godis på lördagen men försöker hålla det så strikt som möjligt. Har lagt till några livsmedel som jag känner funkar för mig.

Vill jag ta något annat så är det ett medvetet val. Jag undviker det dock för jag mår inte alls bra efter det. Inte värt det helt enkelt.

Men det har också gjort att jag är väldigt känslig för tillsatser. Det gör det ju lite svårare när jag ska ta till lite kosttillskott när jag tränar. Till vardags vill jag äta så rent som möjligt och det ska vara bra mat. Inga kosttillskott. Vid träning och då framförallt längre pass så måste jag ta till kosttillskott. Har testat Raw Bite och det funkar toppen. Det kommer jag fortsätta med. Enkelt att ha i cykeltröjan. Gott till kaffet också.

Dock behöver jag få i mig mer energi. Blev kontaktad av Milebreaker för att testa lite produkter från deras sortiment. Spännande!

 IMG 4440 480x640

Redan hittat en riktig favorit till mina långpass - Energy Gel apelsin från High5. Det ska beställas till Playitas! Bara två veckor kvar nu.

Det är otroligt viktigt att testa vad som funkar för just dig. Jag är kass på att äta och dricka under mina träningspass så det gäller att börja i tid. Dessutom vill du ju inte att din mage ska krascha under en tävling. Därför börjar jag redan nu att testa ut vilka kosttillskott som jag ska ha med mig på min träningspass och tävlingar. Jag gillar att ha med mig eget på alla tävlingar. Då slipper jag oroa mig om magen ska få fnatt eller inte. Och det får inte vara äckligt...

Hur gör du? Är du noga med vad du får i dig och testar själv? Eller kör du med det som finns på tävling? Har du några favoriter?

Jag är otroligt glad att jag får testa ut vad som funkar för mig. Vill ge  min kropp den bästa tänkbara starten på säsongen 2014.

Tack Milebreaker för att jag får hem en massa roligt att testa.!