Efter snö kommer solsken, inte sant? I torsdags stog jag och skottade en massa snö så att jag skulle kunna komma in i studion och på fredagen var det borta. Haha!! Helt galet! Vad som är skönt när våren gör sin entré är att bakslagen försvinner fort. Nu vill jag har riktig vår och värme! Gissa om jag njöt av helgens underbara strålar. Det blev både löpning i solen och premiärtur på min bejb! VILKEN LYCKA!!!!

Att få cykla ute är ju helt fantastiskt underbart! Så jäkla sjukt underbaaaaaaaaaaart! Dessutom tillsammans med bästa maken. 

Det har varit en riktigt tuff vecka med mycket reumatisk värk som börjar visas sig alldelels för tydligt då jag inte kan använda mina händer ordentligt och en ny medicin för min andning som verkligen fungerar men ger mig enorma skakningar. Allt det glömdes helt bort när jag kom ut på cykeln. Kort runda men så fantastiskt härligt.

Snart är det dags för årets Ronjaskrik!! Eller vad säger ni? ;)

 IMG 4625 640x480

Mina bejbs!!

Mer härlig bilder från vår cykeltur. Can't get enough!!

 

IMG 4627 480x640 IMG 4628 480x640

IMG 4632 640x480

Älska våren liksom!!

Givetvis hann jag med lite annat i veckan förutom mina fantastiska kunder: PT, yoga/stretchpass, spinning, core, företag, Löpgruppen, Family Fitness och alla andra underbara jag har fått träna. Ni ger mig så otroligt mycket energi!!

IMG 4662 640x640

Jag bara älskar min Family Fitness!! På Annandag Påsk kan alla som vill komma och prova utomhus kl 15.00 i Hackstaskogen. Mer info kommer!

IMG 4575 640x480

Lurade med finaste Sussi på ett kortsimpass.

IMG 4614 640x640

Skönt löppass med superhärliga Ann! Vi fortsatte sedan in i simhallen.

IMG 4609 480x640

Där mötte vi upp Erika. Supersnygga med våra fina simmössor från Simcoachen.

Några bilder från min härliga vecka. Nu har jag gått in i en ny vecka. Kroppen är fortfarande litte skruttig men "bedövar" den med bra träning. Allt blir bra, tar bara lite tid ibland. :)

Hoppas att ni har fått en grym start på veckan finingar!