Trots en trött och värkande kropp så längtade jag verkligen till denna träningsfyllda konventdag på KTH-hallen. 

Det var dags för Blogger Boot Camp 2014!!

Det är ett gäng bloggande tjejer som startade detta för några år sedan och har blivit superpopulärt. Jag var inställd på en rolig träningsdag och det fick jag med råge! Så proffsigt arrangerat! Wow! Äntligen hade jag lyckats få en plats jag med.

 Så här kommer min dag i bilder och en himlans massa inspiration!

IMG 4509 640x348

Bild lånad från träningsevent.se och Upp och hoppa.

Tack Blogger Boot Camp 2014 för en sjukt rolig dag! Jag har träningsvärk i precis hela kroppen idag.

 Tog bilen in och parkerade utanför. Smidigt. Velade lite på morgonen om jag behövde ha med mig flera gympaskor då jag hade tre pass utomhus och på marken låg ett riktigt tjockt lager med blöt och tung snö. Nej, jag nöjde mig med ett par inne och ett par ute. Så fick det blir. Bit ihop tänkte jag.

Kommer in i entrén och möts av tre glada tjejer som hälsar mig välkommen. Blir avprickad och hänvisad till andra omkädningsrummet till vänster.

Inne i omklädningsrummet ser jag att alla deltagare har personligen blivit tilldelat ett eget skåp med sitt namn på. I skåpet hänger den fetaste goodiebagen ever. Herregud vad med grejer! Och vad välorganiserat!

IMG 4464 480x640 2 IMG 4466 480x640 2 IMG 4502 480x640

Inte dåligt!!! Tack!!

På konvent tycker jag att det kan bli väldigt opersonligt men här var det helt tvärt om. Hinner knappt komma in i omklädningsrummet förrän jag står och pratar med en massa tjejer. Å vad jag är glad redan nu att jag bokat in mig på den här dagen.

Minglar runt lite och drar mig ner till gympasalen där alla utställare håller till och där jag också ska gå på min första klass. Möter supergulliga Max som jag jobbat ihop med tidigare på ett gym och han övertalar mig att tävla om en utbildning i kettlebells. Företaget heter KettleWorX och har utbildningar inom just kettlebells. Klart jag hängde på! Tyvärr tror jag inte att det räcker till vinst men såg att min tid höll sig fram till lunch. *hoppas hoppas* Vore så sjukt roligt! Dessutom hade de Sverigepermiär! Coolt!

IMG 4470 480x640 2

Haha!! Älskar den här bilden! Tack för pep Max!!

Startade sedan dagen med att köra ett crossfitpass med Calvin från ConCor Crossfit och hans instruktörsgäng. Vilken galet härlig kickstart på morgonen! Roligt pass som var fartfyllt hela passet genom. Vi var en klass på ca 100 pers men det var inget problem då Calvin och hans gäng hela tiden gick runt och peppade/instruerade/korrigerade oss alla. Jag tsamde med en tjej från Hofors som också tävlade i triathlon. Vlket sammanträffande!

IMG 4513 427x640

Bild lånad från träningsevent.se och Upp och hoppa.

IMG 4477 640x480 2

Tack för ett kul pass och vi ses i sommar på en triathlontävling!!

Kort paus och jag bytte snabbt om till t-shrten vi fått för fotograferingen. 

IMG 4510 640x569

Härligt gäng!!

Sedan skuttade jag ut och solen tittade fram precis nu! Lycka! Det var nu dags att köra ett fyspass med härliga Malin Bengtsson som bl a fystränar U-landslaget i amerikansk fotboll. Coolt!

 IMG 4484 480x640 2

Det blev en blandning av styrka och sprintintervaller där vi körde i lag. Kul och jobbigt! Ett riktigt "Jeanette-pass"!

Gick in en stund för att mingla och fylla på med energi innan det var dags för ett utepass igen - Krav Maga. Israeliska försvaret använder sig av denna kampsport. Duktiga instruktörer som guidade oss och berättade om de olika teknikerna mellan alla övningar. Superkul men tyvärr passar det inte mig som har för ont i mina händer. Jag bestämde mig för att gå in efter 40 minuter. Kul att ha provat i alla fall även om min kropp inte gillade passet.

Äntligen dags för lunch! Slog mig ner vid ett bord och hade så otroligt trevligt. Kände så väl igen en av tjejerna som jag satt och pratade med. Kom på att vi gått löpcoachutbildningen samtidigt. Riktigt kul att träffas här! Superhärlig tjej, kika gärna in på hennes blogg PT-Pejv. En riktig solstråle!

Dags för lite löpning ute. Tredje passet ute och solen strålade fortfarande. Heja solen!

IMG 4489 640x480

Petra Kindlund höll i ett roligt löppass i Lill-Janskogen. Efter uppvärmning och löpskolning var det dags för en massa intervaller. Vi körde 40 sek sprint/ 20 sek ståvila. Jag körde på så hårt jag bara kunde och det gick så bra! 

IMG 4490 480x640

Runners high delux!!!!!! Inget problem med andningen idag. Så glad!

Fattar inte vart det kom ifrån men tydligen vaknade min kropp och tände till en liten stund. Heja mig! Så otroligt skönt att få en riktig urladdning.

Kom in i KTH-hallen med ett gigantiskt leende. Lycklig!! Trots värken var jag helt euforisk. Vilken dag! Och jag hade fortfarande två pass kvar. Lyllos mig!

Femte passet blev ett boxpass - WörkOutBox. Pischa, som själv är kampsportare, höll i ett roligt och lagomt jobbigt boxpass med mycket fys. Kämpade ihop med underbara Anki från Bollnäs som jag lärt känna genom våra bloggar. Så roligt! Grym tjej som kört en svensk klassiker många gånger.

IMG 4468 480x640

Kul att ses vännen!!

IMG 4493 640x480

Hittade denna underbara människa under passet som också skulle köra nästa pass - fantastiska Jessica Clarén. Vilken superpingla! Hon höll i ett skön flowpass med rörelser från yogan blandat med rörlighet och stretch. Sjukt jobbigt! Jag trodde att jag var smidig. Hell no!!

 IMG 4496 480x640

IMG 4511 640x359

Bild lånad från träningsevent.se och Upp och hoppa.

 

Okej det här blev ett supermega långt inlägg men det har varit en sån fantastisk härlig träningsdag så jag ville dela med mig. Kanske vill du också hänga på nästa gång?

Här har det skrattats, svettats, tränats och tjattrats hela dagen!! Helt slut!

Träningsvärken i min kropp så här två dagar efteråt säger mig att det varit grymt!

Tack Träningsevent.se för ett toppenarrangemang! Jag kommer tillbaka!