Idag var jag med på Crossfit Täbys lunchpass. OMG vilket roligt och tufft pass. Inser att jag verkligen har saknat dessa pass. Så roligt! Dessutom när jag känner att jag utvecklar mig lite hela tiden. Glad att jag fått till två pass den här veckan. :)

Dagens pass var Fran, en av de tuffaste wod-passen. Andy tog oss igenom en superbra uppvärmning och sedan laddade vi för att köra.

Mesade lite med vikten men fokus för mig är att alltid ha bra teknik och inte alltid ha RX-vikten. Jag vill utmana mig men ändå väldigt kontrollerat. Det var sjukt tungt och det kommer helt klart att kännas.

Innan vi körde igång så är det alltid teknikträning. Idag fick jag lära mig ett annat sätt att köra pullupsen på som kommer att utveckla mig. Har gjort en liknande övning förut men den här var grym, fick bra kontakt. Var alldeles skakig efteråt. Me like!

FRAN - AFAP:

21 - 15 - 9 reps av

Threusters 20 kg

Pullups från sittande

IMG 4360 640x640

Nöjd gjorde jag den på 07:15. Heja mig!

På morgonen hade jag 45 min företagsyoga och på eftermiddagen när Tilde dansade passade jag på att träna en kortis. Det blev löpning i 20 minuter och sedan rörlighet - AJJJ!! - i 25 minuter.

På löpningen gjorde jag en liten favorit, fast en kortare variant. Värmde upp i 10 minuter innan jag körde en backepyramig där jag ökar lutningen 1% var 30:de sekund och sedan när jag är nöjd vänder jag ner igen. Sprang lätt hela vägen. Gick bra med andningen och jag kände mig riktigt nöjd. Behöver få in korta effektiva pass lite oftare inför seedningsloppet om några veckor. *gulp*

IMG 4361 640x640

Rörlighetsträningen gick toppenbra och jag hann köra igenom hela kroppen. Eller snarare mangla den.

Fredagsmys i soffan efter fredagsfysen är inte helt fel.

Kram på er!