Jag fick ett annorlunda och roligt uppdrag av en tjej som jag lärde känna när jag gick min kostrådgivarutbildning på Pauluns Näringscenter. Många år har gått men vi har hela tiden haft kontakt via facebook. Hon bor längs med min cykelväg ut mot Drömkåken. Kände igen varje krön, varje kurva och allt däremellan. Men jag har inte tänkt på att hon bott just där längs med vägen på en lite avtagsväg. Så nära. Det blir ändring på det nu. Å vad jag längtar ut på cykeln!

Åsa kontaktade mig och ville att jag skulle hålla i en föreläsning om mina sjukdomar, mitt liv och hur jag får ihop min vardag. Jag är ju liten gnutta av Pippi, Tigger och Skalman och det ville jag förmedla. Men det är en utmaning att få föreläsa om mig själv då jag oftast pratar om allt annat än om mig själv på mina föreläsningar.

Satt igår på cykeln och förberedde min föreläsning. Perfekt att förena nytta med nöje! Trampade på trainern samtidigt som jag jobbade. Satt och pratade för mig själv. Haha! Hade nog sett väldigt roligt ut om någon sett och hört mig där.

 IMG 4192 640x640

Kanske en ny arbetsplats?

En underbar grupp med fantastiska människor hade samlats hos Åsa i Ekeby utanför Rimbo för att få lyssna på mig. Vissa kom riktigt långt bort, typ andra sidan av Uppsala, för att lyssna på mig. Det värmer verkligen att så många ville komma. Min största farhåga var att det skulle bli tråkigt och att de skulle somna. Haha!! Men det var helt tvärtom! De lyssnade och frågade hela tiden. Så roligt!

Och tiden ja, den bara flög fram! Trodde inte att jag skulle utnyttja mina två timmar men det var minsann inga problem. Fick snabba på sista delen där jag ger lite tips på hur man ska få en bättre balans i både kropp och knopp. De fick alla med sig ett ex utskrivet att ta med hem och läsa i lugn och ro så det gick bra.

Åsa bjöd på supergott nässelte och en isotårta. Isotårtan hann jag inte smaka på men nässeltet var gudomligt. Så gott!

Det var så otroligt roligt att jag helt enkelt glömde att ta några bilder. Det blev mycket trevligt och det verkade verkligen uppskattat. De somnade inte!! ;)

Här är några kommentarer från kvällen:

"Inspiration på hög nivå både för knopp o kropp..."

"Ja det var en energispruta till kvinna. Jag log hela vägen hem. Jag tror jag ler fortfarande faktiskt."

"Funderar fortfarande över hur en människa som är så intensiv som Jeanette kan sprida ett sånt lugn... "

Wow! Tack för en kalashärlig kväll och för alla trevliga samtal/diskussioner under och efter.

För er som inte läst inlägget om mina auto-immuna sjukdomar och vad det innebär att leva med dem kan läsa det här.

Jag kommer också att hålla i föreläsningen här i Åkersberga tisdagen den 11 mars kl 18.30-20.00. Ta med en vän och låt dig inspireras att ingenting är omöjligt! Här kan du läsa mer om föreläsningen Min bråkiga kropp & jag.

 Tack underbara Åsa för att jag fick komma och föreläsa hos dig på Salong Måndag! Nästa gång kommer jag förbi på cykeln.

Idag har jag en härlig känsla i hela kroppen av alla underbara människor jag träffade igår.

Och kom ihåg att ingenting är omöjligt och lär dig leva i nuet!