Äntligen är mina veckor av konstig influensa över! Försöker att komma igång försiktigt. Ingen stress alls. Känner att kroppen är galet taggad. Hoppas, hoppas att jag har haft mitt för den här våren nu.

I torsdags hade jag träff med mitt paleogäng. Liten skara då många dragit iväg på sportlov. Men det var otroligt roligt att se hur bra de mår och vilka framsteg de gjort! Så roligt! Efter paleosnack, frågestund och invägning/mätning drog vi ner till Coop Extra Åkersberga för att handla tillsammans. Hade redan fått okej av butikschefen att vi fick husera där. Varför jag ville vara just där var för att de har ett fantastiskt bra sortiment av de livsmedel för just paleokost. Annars har de gladeligen tagit hem om jag har önskat något. Det gillas! Tusen tack Coop!

Tillsammans gick vi runt för att kolla in livsmedel, fråga och lära sig mer. Otroligt roligt och väldigt uppskattat! Det var t o m andra som ställde sig bakom mina kunder för att ta del av det jag pratade om. Kul tycker jag!

IMG 4157

Några härliga tjejer från mitt paleogäng!

Hade lite otur när vi hade träffen hos mig. Stolen vek sig och jag landade på min svanskota. Kan tala om att det var inte skönt. Gör fortfarande skitont!

Men lite träning har det hunnits med. Så skönt att få köra igång igen. Kroppen jublar!!

 

I onsdags var jag på studiebesök hos underbara Anna  på Senseability Yoga och Pilates och var med på hennes pilatespass. Tog det väldigt lugnt.

Vilat kroppen så mycket det bara går. Hade företagsyoga i fredags. Kände att det räckte.

Igår lördag testade jag att cykla på trainern. Inte så jätteskönt med en ond svanskota men efter ca 10 minuter så gick det bättre. Vilken glädje att kunna träna! 45 minuter på trainern gick superfort. Avslutade med 30 minuter rörlighet.

Ville vara ute i solen och njuta av ett lugnt löppass idag med finaste maken. Tog det riktigt lugnt i början för att värma upp kroppen men sedan ökade vi tempot allt eftersom. Det var skönare att springa i högre tempo då det gjorde mindre ont. Så vi höll ett tempo där jag ändå kunde prata. Avslutade i 5-tempo. Heja mig!

IMG 4178 640x640

Hur underbart är det inte med solen? Jag njuter!

Idag har jag också hängt med mitt fantastiska Family Fitness-gäng. Många borta så jag kunde också få träna lite. Kunde inte köra alla övningar men så underbart att få träna, så det gjorde absolu ingenting. Hängde med lite på barnfysen med mina underbara kids innan jag avslutade med ett yogapass som jag höll i Crossfit Täbys box. Kommer att hålla ett yoga/stretchpass där varje söndag kl 18.00 mars ut. Säg till om du vill hänga på!

Nu känns det som om min kropp har börjat vakna till liv igen. Härligt! Ser fram emot en ny superdupergrym träningsvecka.

Ta hand om er!