Äntligen är vi klara med klubben! Så roligt! Norra Stockholm Endurance är en nystartad klubb som jag är med i. Underbart gäng som ska träna och tävla ihop oavsett vilken ambitionsnivå du har. Allt inom endurance vilket gör att vi kan vara så många fler som tillför sina kunskaper till klubben. Det här kommer bli grymt roligt!

Kika gärna in på vår facebook-sida och gilla oss där.

 Så här står det om vår klubb:

Norra Stockholm Endurance är föreningen för träningsglädje och gemenskap. Vi välkomnar triathleter, cyklister, löpare, simmare och utövare av andra uthållighetsidrotter. Alla är välkomna som medlemmar; oavsett om du genomfört en Ironman-tävling eller funderar på att anmäla dig till Vansbrosimmet.
Vår bas är initialt Åkersberga, Vaxholm  och Täby med omnejd där mycket träning kommer att ske.
Vårt mål är att via gemensam träning stötta varandra och att utvecklas för att nå våra mål; och samtidig allt ha kul tillsammans. Utvecklingen kan vara kanske tekniskt, kanske tidsmässigt, kanske med inställning och motivation. Våra medlemmar styr över föreningens inriktning och styrelsen är lyhörd inför olika önskemål och har alltid "det ska va kul"-fokus i besluten.
Träning sker tillsammans enligt spontana principer genom att skapa events i vår Facebook-grupp. Ibland är det en mer organiserad träning och ibland tränar man efter egna idéer, vad som är viktigt för dig bestämmer du genom att skapa ett eget event.
Vi siktar på att börja och avsluta gemensamma träningspass tillsammans; gärna med fika och grillning inblandat.
Norra Stockholm Endurance är ansluten till Svenska Triathlonförbundet.
Välkommen att gilla oss på facebook, eller ta steget fullt ut och bli medlem -
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
 
Nyårsafton 2013 022
Ett härligt NSE-gäng på nyårsafton som givetvis avslutades med en mysig frukost tillsammans.

 

Nu börjar jag sätta min tävlingskalender för 2014. Mitt mål för i år är att hålla mig så frisk jag bara kan och ha kul/genomföra mina tävlingar. Kan fortfarande inte maxa något så det blir mycket zon 2-träning. Hoppas kunna få upp farten ändå till sommaren. Jag har ett grymt träningsgäng som jag tränar med så det ska inte vara så svårt. Jag är supertaggad för 2014!

I år har jag ingen egen triathloncoach utan kör själv. Känns lite läskigt men vet att jag har kunskapen. Får bästa stödet och pushen från maken. Varför jag valt det så i år är för att mina värden har varit svajiga och min andning inte funkar. Då spelar det inte så stor roll vad jag får för träningsprogram när jag ändå inte kan följa det. Lyssna på kroppen, äta bra mat, vila och mycket zon 2-träning.

 

SÄSONG 2014

22 MARS: Seedningslopp för Göteborgsvarvet på Mantorp med maken

8 APRIL: Simläger på Plyitas med Simcoachen. Maken och jag åker utan barn för att kunna cykla massor.

26 APRIL: Women's Health Halvmarathon i Stockholm (HIM-tempo)

17 MAJ: GöteborgsVarvet - date med maken <3

29 MAJ: Drar till Tjörn med ett gäng tjejer på cykelläger i 4 dagar.

7 JUNI: Tjejvättern med Filippa

28 JUNI: Vansbro Triathlon (HIM) -- A-tävling

6 JULI: Vansbro Tjejsim med Filippa

25 JULI: Amfibiemannen date med maken där jag vill ta mig i mål <3

30 AUGUSTI: SalaSilverman (HIM) -- A-tävling

 

Förutom tävlingarna blir det några utbildningar, hemmaläger och annat roligt som är på gång. Det blir en rolig vår och sommar!

Det känns som ett lagom upplägg för mig utan att det blir för mycket inpressat i schemat. Några löptävlingar brukar tillkomma men det tar jag allt eftersom hur det känns.

Bring it on 2014!!