NikeBlast 2014

Foto: nikeblast.com

Helgen har tillbringats i Globen med bästa sällskapet, Ann och Jennie. Vi hade nöjet att vara med på The Nike Blast 2014.

Grymt bra konvent med fantastiska presentatörer. För mig är det viktigt att utvecklas, inspireras och ha fantastiskt roligt! Jag vill ju inte bara inspireras och utvecklas som person och i min träning utan även som instruktör. Det har jag gjort i helgen. Totalt 12 klasser har jag varit med på och tränat stenhårt. Galet roligt, svettigt och varierande.

Fullt ös i två dagar!!

IMG 3941 480x640

IMG 3951 640x640

Som vanligt har jag hur kul som helst!

 Jag testade lite nya klasser och några där jag visste att instruktörerna är grymma.

Hade nöjet att få köra tre spinningklasser med Jessica Clarén och Monika Björn. Så jäkla grymma!! Totalt blev det fem spinningklasser under helgen. Skönt att få lite fart på mina cykelben igen. Haha!! De har legat i dvala alldeles för länge nu.

IMG 3977 640x640

De hade 180 spinningcyklar i en sal. Galen energi och en massa ös!

Förutom 5 spinningpass i helgen blev det mycket annan rolig träning. 3 pass med funktionell träning, 1 corepass, 1 yogapass, 1 bodypumppass och ett pass som heter Garuda med Magnus Ringberg. Jag hade inte någon aning om vad det var innan men det lät spännande. Garudapasset blev helgen aha-upplevelse. Grymt bra! Väldigt lugnt pass och vi gjorde det mestadels ståendes. En blandning av yoga, stretch och rörlighet. Magnus Ringberg är en mästare på att hitta nya övningar för att få en friskare, rörligare och starkare kropp.

Garuda var riktigt bra! Me like!

Två dagar efter är jag fortfarande hes. Känns som om jag varit på värsta rockkonserten. Haha!! Men det var det värt. Lär ju inte skrika lika mycket på mitt egna spinningklass idag...

Ta hand om er!