Alarmet ringde ihärdigt klockan 05.20. Är det morgon redan? Det var bara att gå upp. Hade lite brådis för jag ville hinna göra mandelscones till maken innan han skulle till simhallen. Givetvis gjorde jag till mig och Louise som vi också kunde ha efter simningen. Sååå gott!

När Tilde drog till skolan åkte jag ner till simhallen för att träffa Louise. Ännu en rolig träningsdag väntade! Idag skulle vi göra en olympisk distans tillsammans: 1500 m simning - 4 mil cykel - 1 mil löpning. Allt skulle göras i zon 2, prattempo.

Så vi startade simningen. Ingen stress utan körde allt i lugnt å fint tempo för att hålla bra teknik. För att hålla koll på antal längder så körde vi serier med 20 sekunders vila mellan.

5 x 100, 4 x 150, 1 x 200, 1 x 150, 1 x 100, 2 x 75, 2 x 50 = 1500 m. Tada!!

Satt och mös med kaffe och mandelscones med getost och kalkon. Galet gott!

Åkte hem för att hämta min MTB och mötte upp Louise. Vi cyklade 4 mil och det var minsann inga lätta mil. Fy faasiken! Det kändes som om dubbdäcken var utbytta mot sugproppar. Sjukt tungt!! Försöker intala mig om att jag får starka ben av det här.

Efter nästan fyra mil mötte vi Ann som kom springandes. Såg väldigt pigg och glad ut.

OlympiskTridag 9jan14 008

Passade på att få en liten bild på oss. Tack Ann!

Direkt av cykeln och ut på en löprunda. Blev något längre än tänkt. Sprang mest terrängspår och gick i alla backar för att hålla nere pulsen. 11 km löpning fick vi ihop.

Vilken härlig dag! Nästan 4,5 timmar på dagens träningspass. Grymt!!

Avslutade kvällen med rörlighet och stretch. Jag tro att jag kommer somna rätt ovaggad ikväll!

Laddar för en ny dag imorgon!! Tjohoooooo!!