Blandat 8jan14 004

Direkt efter att kidsen skuttat till sina skolor åkte jag ner till Friskis för att träffa Louise. Dags för en grym förmiddag med en massa träning. Först ut var ett benpass. På bilden ser ni en av mina favoriter - utfall! :0)

Det blev 40 minuter ren mangling av mina ben. Det kommer kännas finfint imorgon. Haha!

Det blev benpress, benspark, insida lår, utsida lår, utfall i smith med bosu, raka marklyft och draken med kettlebell. Pjeuw!!

Jag hade med Häxans supersmoothie efter benpasset för att boosta lite till nästa combopass - core/spinn. Jag var verkligen tokladdad för passet. Bävade lite för coren då jag har galen träningsvärk i magen. Haha!! Men det blev inte riktigt så för vi drog ner medelåldern rätt rejält kan jag säga. Men jag tyckte att damen som ledde passet var så söt så det gjorde inget. Spinningpasset var inte heller my cup of tea. Inte dåligt men för mycket stående för min smak. Vi stog i alla låtar utom i en som var valfri position, det var bara jag och Louise som satt. Stämningen bland dessa glada deltagare var på topp och jag kände mig glad av att ha dem omkring mig. Vi stannade kvar på spinningcyklarna och trampade på så att vi fick ihop en timme cykel. Trots det annorlunda passet känner jag mig nöjd.

Blandat 8jan14 006

De var så trevliga på Friskis som undrade om de skulle sätta på musik åt oss. Omtänksamt!

Glada åkte vi vidare till simhallen där vi åt vår lunch. Så mysigt med tjejsnack mellan passen. Personalen på simhallen är ju helt underbara så det blir alltid en massa trevligt prat där.

Avslutade min annorlunda träningsdag med ett superbra teknikpass i bassängen. Mestadels hade vi den helt för oss själva. Lyxigt värre! Bra känsla i vattnet men frös som tusan så efter 30 minuter gick vi upp och bastade.

Mys och vila har det varit resten av dagen. Precis som det ska vara när jag har mina träningsläger. Återhämtningen är viktig.

Nu blir det solhälsningen med Tilde och en kopp te till Drömmen om Sotji. Laddar för en olympisk triathlondag imorgon. *gulp*

Ha en bra onsdagskväll allesammans!