...och jag börjar känna av vart jag har mina muskler! Haha!! Vilken underbar känsla. :0)

Jag träffade Louise ute på Domarudden kl 08.30 idag. Dimmigt, blött och geggigt men en härlig löptur blev det. Zon 2 i terräng är inte att leka med, särskilt när det är väldigt geggigt. Bra träning är det minsann. På vägen tillbaka så stannade vi vid en seg fin backe och körde dagens utmaning - sprint i backe! Wiiieeeehooooo!! Av bara farten fick vi till 12 backintervaller. Det är ju så galet jobbigt och roligt!! Älskar't!

Träning 7jan14 001

Bra att ha Louise hack i häl så att jag får lite fart på mina små slöa ben. Det gick faktiskt riktigt bra att sprinta uppför backen. Jippie!! Hostade knappt någonting.

Efter nästan 50 minuters löpning gick vi upp till lekplatsen där Ann med barn väntade. Ann hade varit så gullig och plockat med Tilde på vägen så hon kunde ha lite skoj i lekparken med oss.

Medan barnen lekte så tränade vi.

Träning 7jan14 005

Först körde vi 20 minuter TRX som hängde i hinderbanan. Jag gillar verkligen TRX för du kan träna precis vart som helst med den. Givetvis kan det vara ett annat märke men själva principen att träna i slingor är grym.

Sedan avslutade vi med att dra ut kroppen lite. Mycket välbehövligt idag!

Träning 7jan14 006

Träning 7jan14 008

Skön yoga och stretch utomhus är ju inte fel!

Sedan har jag myst med fika och film med Tilde. Supersöt familjefilm som heter Yoko.

Bra dag helt enkelt!!