Jag och min kompis Louise försökte få en plats till Playitas för att få mycket sol,värme och en stor skopa träning så här i början av året. Det var fullt. Så vi bestämde oss för att göra ett eget läger dagtid.

Idag började vi med ett härlig långpass löpning längs Blå leden med start i Rydbo och mål vid Domarudden. Finfina 15,4 km in i löpbanken. Höll ett hyfsat bra tempo utan att få några hostattacker så jag är mer än nöjd. Grymt härligt sällskap. Avslutade med lite fika på Domarudden.

Blandat 5jan14 013

Efter två dagars galen värk från helvetet i mina leder mår jag som en prinsessa nu! Värken är nästan borta. Tack gänget för sällisen idag!!

Förmiddagen avklarad. Nu är vi igång Louise! Kommer bli en superduper vecka det här!

Mys hemma, fika hos kompisar och trampolinhoppning för lilltrollet hann vi med på dagen. Lite jobb också faktiskt. ;)

Hur underbart är det inte att det är ledigt imorgon måndag? Så skönt!!