Idag hade jag bokat in ett pass på ett ganska så nyöppnat träningsställe på Östermalm som heter BeCore.

Jag älskar ju att prova på nya saker och gärna funktionell träning. "Grädden på moset" var när jag möttes av supertrevliga människor direkt när jag kommer in. Proffsigt, vänligt och väldigt intresserade. Stort gilla på den!

Litet ställe som kändes väldigt mysigt. Rummet vi tränade i hade 10 stycken Megaformers som är väldigt influerade från pilatesens reformer.

Jag hade lyxen och fick ett träningspass helt för mig själv. Tony var superbra och jag, ja jag höll på att dö. Sjukt roligt och galet jobbigt! Tränade igenom hela kroppen i denna lilla maskin och jag tror minsann att jag har utmanat varje liten muskel i min kropp. Längtar redan tills jag tränar där nästa gång.

Klicka gärna in på deras hemsida och kika på filmen för att få ett smakprov av min träning idag eller boka in dig på ett pass och utmana kroppen. Tony som ni ser i filmen var väldigt nogrann och hade stenkoll. Hela passet hade ett grymt flyt och jag fick aldrig chansen att vila eller fuska. Jag är mer än nöjd!

Blandat 2jan2014 002

Här ser ni lilla mig i lunges.

Blandat 2jan2014 005

 Tack för ett bra pass Tony! Nu skakar hela min kropp!! :0)

Efter passet mötte jag upp maken och Tilde för lite myspys innan det var dags att möta upp några tjejkompisar för att slappa och mysa på Centralbadet.

Jag hann med lite simning imorse med maken och Ann och nu ska jag avsluta kvällen med dagens utmaning, plankan.

Hoppas att ni också haft en riktigt bra dag!