Jösses! Idag kan vi säga att jag blev duktigt utmanad på årets första pass på Crossfit Täby. Jag älskar att träna teknik och olympiska lyft. Vill bli bättre och gillar dessa utmaningar.

Så här blev dagens crossfitpass:

Gemensam uppvärmning

Gymnastics - 20 - 15 - 10 - 5 av: jumping lunges på varje ben och burpies

(Kan meddela att det typ brann i mina ben här...)

20 situps till peak (dagens snällaste övning!!)

WOD:

Press 1 - 1 - 1 - 1 RM 30 kg

Push press 3 - 3 - 3 - 3 RM 40 kg

Push jerk 5 - 5- 5- 5 RM (jag gjorde 3 för att bibehålla god teknik) 40 kg

Jag är inte stark i mina pressar men jag kan ju bara bli bättre. Superkul! pass!

Avslutade med mobility eller mer slakt av kroppen. Satan i gatan vad ont det gjorde!!! Vi skulle rulla stången på insidan av vaden och nere vid vristen. OMG!! Sedan gjorde jag en stretch för höftböjaren som vet var den satt någonstans. Kan säga att jag tränade på min yogaandning rätt rejält under denna delen. Frågade vår coach vad vi hade gjort för ont egentligen. Hahaha!!

 Nyårsdagen 2014 - blandade bilder 021

Ikväll har jag och maken gjort våra turkisk getupsjanuariutmaningen. Jag skrattade så att jag tjöt!! Maken likaså. Jag vet att det är en svår övning och desto svårare om man är stel. Som maken.  :0)  Jag körde 10 reps på vardera sida x 3. Kul!! Nu är vi igång!

Dagens paleomat blev supergod. Se bilder nedan.

Frukost: Jeanettes bovetegröt delux

Lunch: rester från gårdagens kycklingrisotto

Efter träning: raw bite apple cinnamon

Middag: pizza med kalkon, räkor och kräftstjärtar. Istället för tomatsås gjorde jag en egen tomatsalsa. Egengjord vitkålssallad.

 Nyårsdagen 2014 - blandade bilder 010Nyårsdagen 2014 - blandade bilder 012Nyårsdagen 2014 - blandade bilder 022

Recept kommer på alltihopa. Lovar!!

Vilken kalasbra start på det nya året. Jag hoppas att ni alla hade en riktigt härlig dag ni med.

Imorgon blir det såklart en massa träning och även ett besök på ett nystartat gym på Östermalm. Spännande!

Kram!!