05.15 ringde klockan imorse och 06.25 stog vi utanför simhallen och ville in. Haha!! Taggade för träning!!

Jag och 6 kompisar drog iväg på ett kort löppass på 40 minuter. Maken och några till startade sitt långpas simning istället.

Mötte upp gänget i bassängen 07.30 och fler anslöt. Nu var vi 15 träningsglada tjejer och killar samlade. Plus barn.

Nyårsafton 2013 022

Vi fick 3 simbanor att dela upp oss på. Perfekt! Jag körde teknik och det gick superbra. Sedan tränade jag och Ann på att putta, dra och knuffa varandra. Sedan fick hon simma med mig i släptåg där hon gjorde armjobbet och jag benen. Vi var som en enda lång gubbe. Haha!! Sedan hängde Louise på och vi var tre pers i ett släptåg, den i mitten fick vila. Sjukt jobbigt att dra men så roligt! Vi testade även att klättra över varandra när vi simmade. I somras hade jag panik att ens simma nära någon även i grupp. Blev så sjukt stressad. Idag var jag superlugn och hade bara roligt. Det börjar banne mig bli ett litet vattendjur av mig tror jag!!

 

Vid 08.30 gick vi alla upp och samlades efter dusch och bastu i kafeterian. Där hade simhallspersonalen dukat fram kaffe och te till oss. Så fantastiskt gulliga!

Nyårsafton 2013 027

Bästa gänget!! Supermysig frukost och träningssnack. Jag hade tagit med mandelscones med chevreost och kalkon, kokt ägg och Häxans smoothie med en massa gott och nyttigt i. Frukost Paleo-style. Givetvis till maken också.

Mys med Tilde och sedan drog vi tre till Domarudden för att möta upp Ann med familj. Jag hade förberett en aktivitets-och skattjakt till de stora barnen. De fick 9 utmaningar som de skulle hitta eller lösa. Vid varje utmaning fick de en bokstav. När de samlat ihop bokstäverna skulle de sedan bilda ett ord. De var verkligen superduktiga och snabba.

Nyårsafton 2013 030 Nyårsafton 2013 031 Nyårsafton 2013 037

De hade superkul och glada att klara den lilla jakten.

Nyårsafton 2013 039

Avslutade med en mysig korvgrillning tillsammans. Bästa avslutet idag! Tack familjen Salmin!

Så idag var det nyårsbus för både stora och små. Det var bara snön som saknades.

Igår var jag och Ann iväg till Friskis för att köra ett benpass. Det kändes finfint i lilla rumpan idag kan jag lova...haha...

Nyårsafton 2013 015

Tack vännen för ett grymt benpass. Nu laddar vi för ett grymt 2014 med en massa träning, mys och bus!!

Just det ja!! Jag blev utmanad på Instagram och givetvis kunde jag inte låta bli.

Nyårsafton 2013 044

Stå på händer med cykel.

Nästa utmaning blir väl att göra armhävningar med cykeln på. Haha!!!

Jag önskar er alla ett gott nytt år! Imorgon mjukstartar vi med januariutmaningen. Nice and easy.

Gott nytt år!!