Jag hade visst varit snäll i år också. Tomten kom med ett par finfina Icebugs. Wiiieeehoo! Tack min underbara familj!! <3

Givetvis ville jag ut och testa en liten runda med dem. Jag kör aldrig långa pass med nya skor så ett 30 minuterspass vore toppen!

Så imorse var vi uppe tidigt igen för att hinna med lite frukost innan det var dags att skutta ut. Maken guidade mig genom ett riktigt tufft spår där det satt finfint med mina nya skor.

Mina Icebugs får 5 stjärnor av 5. Helt suveräna! Nu blir det mer terräng för lilla fru Stenquist. Härligt!!

 Blandat 25dec13 024

Dessutom var de ju lila. Snygga som tusan!

 När vi sprungit två varv på spåret så åkte vi åter till Aero Träningscenter. Kan säga att jag gärna hade sprungit mycket längre men vill som sagt inte utmana ödet. Men jag hade fått plats på ett TRX-pass med ägaren Janne och såg verkligen fram emot det passet. Maken fortsatte att springa en runda till under tiden. Träffade underbart trevliga människor och jag gillar verkligen det här stället. Blev så glad att jag fick möjlighet att vara med trots att det är knökfullt på alla passen.

Blandat 25dec13 025

Genomgång av hela kroppen och han höll hela tiden ett bra tempo genom hela passet. Grymt bra, varierande och väldigt roligt. Jag älskar den här typen av funktionell träning, det vet ni ju, så det blir extra inspirerande att få hänga på. Lite nya övningar in på banken. Check på den!

Här kommer en riktigt rolig övning som vi gjorde.

 

Det blir lek med TRX i lekparken när jag kommer hem. Någon som hänger på?

Nöjda och glada åkte vi hem. Har hunnit med biomys med kusinen och nu är de iväg och rider.

Julen har varit helt underbar och vi bara njuter! Träning, mat, mys och vila. Bättre än så blir det inte.

Ha en fortsatt trevlig juldag!