Kusinerna och bästa svägerskan drog till leklandet i Örebro och resten av oss skuttade iväg till Aero Träningscenter för ett 90 minuters spinningpass.

En av Karlskogas cyklister skulle hålla i passet. Supertaggade både jag och maken. Inget hopp å skutt utan ren cykel på passet. Me like!

Jag hade aldrig testat Aero Träningscenter förut så det skulle bli väldigt roligt. Älskar att testa nya pass och anläggningar.

Det här träningscentret var helt i min smak - funktionellt, litet och otrolig härlig stämning. Hit ska jag absolut ta mig fler gånger.

De kör stora klasser med TRX, kurser i olympiska lyft, olika pass som spinning och rodd och givetvis ett gym på ovanvåningen med bra redskap. Inte en massa maskiner utan ett "källargyms-känsla" med stänger och hantlar. Bra utrustat!

Blandat 23dec13 021

Taggade innan start - herr & fru Stenquist på en härlig date!

 15 minuters uppvärmning och sedan en pyramid på 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 6 - 5 - 4 - 3 - 2 med 1 minuts vila mellan. Efter 7-minutaren hade vi två minuter. Skämtade med maken och sa att det hade jag ALDRIG tillåtit! Haha!!

Mycket skämt och högt i tak under hela passet. Stämningen var på topp!

Under passet är båda dörrarna öppna ut mot korridoren (vi hade dött av värmeslag annars) och alla stannade till för att ge tummen upp och/eller en massa pepp. En kille kom lite då och då under passet för att snacka lite. Haha!! Störtskön kille. Stog sedan en stund och pratade med killen brevid mig om en cykelväska som han ville köpa. Väldigt inbitna cyklister här. En massa prat om cyklar, tävlingar och även vilken cykelväska som var bäst. Underbart!

 Jag kan säga att 90 minuter gick ruskigt fort!

Blandat 23dec13 023

Tummen upp till ett tufft och roligt cykelpass idag. Någon bakom mig ser lite trött ut...hehe...

Under passet hade jag koll på min puls för att se vart jag bäst ska ligga under mina cykelpass. Bara för att jag ska ligga i zon 2 ska jag ju inte slappa. ;) På slutet hittade jag även en pulszon som jag kan ligga i under kortare intervaller (upp till 90 sek) utan att få andnöd. Det blir bra det här! Så i slutet av varje intervall försökte jag att gå upp till den zonen. Känns finfint redan. Pulsklockan är ett grymt redskap. Skall definitivt användas mycket mer.

Så nu kan jag bara slappa och njuta resten av eftermiddagen. Väntar på att Filippa, mamma och Roffe också ska anlända så kan julfirandet börja på riktigt.

Ha en finfin kväll dagen före dopparedagen!