Idag har jag under hela dagen varvat träning med provtagning och jobb. Givetvis en hel del mat också. Viktigt med energi.

Efter att Tilde gått till skolan bytte jag om till löpkläder, tog en kaffe och laddade för ett härligt löppass. Det var fortfarande ganska mörkt ute när jag åkte ner till simhallen för att möta upp bästa Louise. Så lyxigt att få sällskap av en kompis på dagtid. Lycka!!

Jag hade bestämt mig för att få till en lugn träningsdag mellan jobben och det gick ju hur bra som helst. Riktigt skönt kan jag säga!

Medan jag sprang så tänkte jag att idag får det bli en ren triathlondag på olympisk distans, fast omvänt. Olympisk distans är 1500 m simning, 4 mil cykel och 1 mil löpning. Jag körde allt i zon 2, prattempo, och i omvänd ordning.

DSC 5326

Här är min tridag! Fast i tanken låtsades jag att jag var någon annanstans...

 Vi fick till en riktigt skön mil med massor av snack. Underbar start på dagen! Idag blev det en asfaltsrunda som var lite backig så det blev en hel del gång. Men vad gör det? Fokus på zon 2.

Blandat 17dec13 005

Tack för en grym morgon! Vilken härlig start!

Vips så var vi tillbaka till simhallen och jag åkte hem igen. Skjutsade Filippa till stationen och jag fortsatte till provtagningen.

Jobbade och åt lite mat innan jag satte mig på trainern. Räknade ut att jag måste trampa i drygt 75 minuter för att det ska bli 4 mil. Det är alltid tyngre tycker jag att trampa på trainern än att cykla ute. Så jag drömde mig bort en stund. Till Playitas....mmmm....

Blandat 17dec13 007

Jag körde efter en cykelfilm och försökte hålla hyfsat tempo men ändå vara i zon 2. Inte så lätt.Hade pulsbandet på så att jag kunde hålla koll att jag låg i rätt pulszon.

Dags för mat, vila och jobb igen.

Drog till simhallen och hade två banor för mig själv. Blev lite sur på två tonårskillar som härjade vilt på två egna banor men lyckades ändå fladdra över på min bana. Jag var inte så sugen att ha någon som landade på mitt huvud. Efter att ha sagt till dem tre gånger så fattade killarna. Häxan fick ryta lite... ;) Hur svårt ska det vara liksom??

För att hålla koll på hur långt jag simmade så körde jag 30 x 50 m. Tog ca 10 sek vila och sedan på't igen. Höll ett jämnt tempo och försökte fokusera på några teknikövningar som jag växlade mellan. Tiden gick ruskigt fort även här. Var riktigt kul att köra lite distans idag även om jag delade upp det i 50-or. Känner att min TI-teknik sitter bättre och bättre. Fantastiskt roligt! Känner mig så mycket uthålligare i vattnet utan att jag varken blir stressad eller trött.

Summa sumarum en kul träningsdag med fokus på en olympisk distans.

Härlig träningsdag. Imorgon blir det ofrivillig vila då det är naprapatbehandling och sedan lite medicinpåfyllning på sjukhuset. Tar igen det på torsdag. Haha!!

Ikväll har jag också hunnit lite paleofix i köket: tonfisklasagne, mandelscones och saffransmuffins á la Paleo. Blev riktigt lyckat!

Är nu inne på min sista challengevecka och det går som på räls. Imorgon kommer ett längre inlägg om just paleo.

Nu sova!