Halllååå! Vart tog den här veckan vägen? Har haft en massa bus under andra halvan av veckan och har därför inte hunnit blogga. Men innan jag skriver om det så måste jag berätta om dagens två höjdpunkter.

Idag har jag och bästa maken bröllopsdag - 17 fantastiska år som gifta! Många fler blir det. Ikväll blir det lite mys tillsammans.

Jag har också varit iväg på en grym workshop på bästa boxen - Crossfit Täby- som bjöd in Team Reebok.

Vi fick träna på handstandpushups (HSPU), pullups och muscle up. Vi tekniktränade ca 30 minuter eller mer på varje del. Galet bra!

Här ser ni mig göra en strikt HSPU med en liiiiten kudde.

Så grymt nöjd!

Vilken kalashärlig start på helgen!!

 Sedan fortsatte vi i flera timmar att teknikträna och i pauserna snacka/diskutera. Så otroligt roligt och inspirerande. Jag älskar att nöta teknik.

Lite fler bilder från dagen.

 Blandat 14dec13 038

Blandat 14dec13 039

Blandat 14dec13 047

Istället för det gröna bandet så kör jag numera på det tunna blå bandet. Klarade 2 strikta pullups allra först. Grymt nöjd!

Blandat 14dec13 065

Jag med grymma Team Reebok. Tre av de 10 var hos oss. Inspirerande! Tack för grym teknikworkshop.

Blandat 14dec13 073

Starka tjejer på bästa boxen!!

Efter all teknikträning körde vi ett avslutande pass.

Vi värmde först upp med:

5 burpies

5 air squats

5 goodmornings

 x 5 varv

Sedan skulle vi köra en parWOD. Det var ju inte lätt att hålla nere pulsen kan jag säga. Önskad eatt jag kunde köra på men lovat maken att ta det easy idag. Det gjorde jag även om jag gärna ville.

Det gäller att dela så lika som möjligt på övningarna.

20 pullups + statisk deadlift på 50 kg (medan kompisen gör 10 pullups får då den andra hålla DL)

60 wallballs + hollow rock

3 sträckor carry buddy

40 boxjumps

3 sträckor carry buddy

5 pullups / each

BAM!! Så kul och snabbt gick det också.

Därför bestämde Andrea från Team Reebok att avsluta med att göra 80 burpies on time med sin partner.  Då kände jag att jag fick göra air squats istället och peppa på de andra. Lite svårt att hålla nere pulsen kände jag. Kolla in klippet så förstår ni vad jag menar - Burpiechallenge.

Avrundade med lite stretch och rörlighet. Tänk att fyra timmar kan gå så fort.

I torsdag hade jag förmånen att få hålla i en yoga och stretchklass Crossfit Täby. Många kom och det blev ett grymt pass på 90 minuter. Många glömmer bort att just jobba på sin rörlighet så det är viktigt att även lägga in dessa pass. Härlig gäng som fick en liten släng av "Häxan" i passet. Hehe...

Hade även försäljning av min bok. Perfekt julklapp! Vill du så finns det fortfarande böcker kvar och jag hinner skicka/lämna innan jul. Superbra julklapp för endast 150:-.

Igår fredag hade jag morgonyoga som alltid på fredagar på mitt företag i Arninge och sedan åkte jag direkt till Tildes skola för att få se henne läsa upp en vers i luciatåget. Så fina!

Satt sedan resten av förmiddagen och väntade på att få ta ett blodprov. Suck. Måste jag så måste jag. Men efter en timme var jag iväg igen och hann i tid till Crossfit Täby för att köra ett grymt pass på boxen med Lina som instruktör. Jag var riktigt taggad.

Uppvärmning, teknikträning och sedan dagens WOD.

Blandat 14dec13 017

Tufft och grymt roligt pass. Efter tre varv undrade jag hur jag skulle orka de sista varven men Lina var på och tokpeppade oss. Vips var vi klara! Tack Lina!!

Åkte hem, hämtade Tilde efter skolan och så åkte vi in till stan för lite mys. Julmys i Gamla Stan med marknad och våfflor (Raw bite för mig) och givetvis en mysfika. Älskar mys! Sedan blev det shopping på Åhlens City innan vi drog oss till NK för att spana in julskyltningen. Tilde hade bestämt middag så det blev Taco Bar vi Stureplan. Efter en massa mysiga timmar i stan var vi rätt nöjda att komma hem till värmefilt  och brasa.

Blandat 14dec13 021

Snacka om en härlig energiboost!!

Blandat 14dec13 024

Nu ska jag mysa med min underbara make och mina tjejer!

Ha en fortsatt härlig lördag.

Stor kram till er alla och tusen tusen tack för alla grattis!!