Jösses! Den här veckan försvann ju fort! Så mycket roligt nu när det vankas luciamys och jul. Mina julklappar är i princip klara. Sista fixas imorgon.

Lugn början på veckan med träningen. Men träningsvärken i mina ben har varit helt galen. Var på min grymma box i måndagskväll för att köra en rolig WOD.

Den tog ju typ kål på mig i flera dagar. Vi gjorde en AMRAP i 15 minuter: 20 pushups och 50 airsquats. OMG!!

Blandat 12dec13 009 

Kul pass som tog finfint i framför allt framsida lår.

Så i tisdags bestämde jag mig för att åka in till duCalme för att köra ett HotYoga lunchpass. Grym instruktör och för mig en perfekt längd på passet. Känner att andningen blir lite extra påverkad just nu och det är ganska ansträngande att yoga i typ 40 grader. Men underbart för kroppen! Tack bästa TjejKlassiker-gänget för presenten. Nästa vecka kör jag igen!! *glad*

Igår onsdag sprang jag en underbar löprunda i vintersolen med bästa Louise och Ann. 60 minuter går alldeles för fort. Löpningen känns bra. Tassar på i min zon 2 och det fungerar perfekt.

Annars är det mycket möten inför våren och mina fantastiska pt/massage-kunder som förgyller mina dagar. <3

Igår fick jag ett litet bakslag på mina prover. Långt snack med läkaren och jag fick fler tabletter. Pest å pina! Men jag är så glad att jag kunde slippa att äta en massa kortison utan fick läkaren att testa lite annat först. Så de höjer mitt lättare cellgift för att se om det hjälper mina levervärden och så var mitt kaliumvärde toklågt och måste äta kaliumtabletter.

Det är knappt så att allt får plats i mina dosetter...

Just det! Mitt INR-värde som mäter hur tjockt mitt blod är var för lågt så jag måste ta en extra sväng till labb den här veckan också. Det är ju tur att jag jobbar deltid så att jag hinner med alla provtagningar, läkarbesök och telefonsamtal varje vecka. Fast jag måste säga att jag mår inte sämre utan mår toppenbra. Bra kost, träning, vila och en grym balans är a och o. Jag kan säga att Paleokosten gör att jag är en riktig piggelin!! Me like!

Blandat 12dec13 025

Jag VÄGRAR att köpa en större låda!! Haha!!

Nu ska jag skutta iväg till bästa gymmet - Nordic Wellness på Lidingö där jag ska köra tre klasser. Sedan väntar ett spännande samtal i eftermiddag.

 Ha en fantastisk dag vänner!!