Klockan ringde klockan 07.00 men jag hade lätt huvudvärk och var supertrött. Avbokade min date, vilket typ aldrig händer, och sov tre timmar till. När jag vaknade kände jag mig som vanligt igen. Vilken tur att jag lyssnar på kroppen! Lång mysfrukost framför vinterstudion med min favoritfrukost - bananpannkaka med hallon, smoothie och kaffe med mandelmjölk.

1a advent 2013 002   1a advent 2013 001

Bananpannkaka gör du plättlätt på 2 ägg och en banan som du mixar.

Dagens smoothie blev 1 dl osötad mandelmjölk, 1 kiwi, 1 äpple och 1 apelsin.

Riktigt gott och massor av vitaminer!

Efter vinterstudion skuttade jag och maken iväg på en skön trailrunda i zon 2. Bästa sällskapet! <3 Vi har även hittat fler rundor till vår swimrunträning i sommar. Längtar!!

 1a advent 2013 005

1a advent 2013 009

En riktigt magisk runda på 55 minuter i skogen. Den gör jag om igen på onsdag. Hoppas på samma väder då.

I eftermiddag har det pyntats lite grann här hemma och givetvis har vi haft lite adventsmys. Barnen var inte så upphetasade över att fika á la paleo så de fick önska vad de ville ha: skumtomtar och klementiner.

 För mig blev det:

1a advent 2013 017

 Äppelmustglögg, mjuk paleopepparkaka, paleopepparkakor, nötter och torkade fikon. Recepten hittar du på Paleobloggen Under vårt tak. Fantastiska recept och grym matinspiration!

Försöker själv göra lite egna recept. Det ska vara enkelt och gott.

Hoppas att ni alla har fått en fantastisk första advent!