Playitas nov 13 319

Min vecka på Playitas har varit helt fantastisk! Jag håller på att sätta ihop en liten sammanfattning från min grymma träningsvecka. Kommer imorgon. Det blir massor av bilder och träningsfilmer. Så en massa inspiration sähär i vintermörkret är ju inte helt fel, eller hur?!

När vi kom hem från Playitas natten till onsdag blev Tilde krasslig så det har varit mycket hemmamys och jag har inte tränat något för egen del utan haft mina företagsuppdrag. Det har räckt finfint det också.

Min kropp mår fantastiskt bra och ingen kan vara lyckligare än jag. Innan jag åkte var jag helt knäckt pga all värk. Min kropp mår helt annorlunda nu. Jag är så glad. För varje dag som jag inte behöver vara stel eller ha ont är ren och skär lycka. Jag hade också bokat in 90 min massage hos grymma Jennie i onsdags. Fick beröm att min kropp kändes så bra. Härligt! Nu ska jag gå hos henne en gång i månaden.

 Paleokosten fungerar också fantastiskt bra. Lite krångligt på Playitas men det gick ganska bra ändå. Idag har jag lagat mat hela eftermiddagen.

Kolla in lite goa grejer jag gjort under veckan och idag. Mums säger jag bara!

 Har gjort en supermumsig smoothie:

Blandat 30nov13 040

Häxans vitaminkick:

2 dl osötad mandelmjölk

1 rått ägg

1 citron (saften)

2 apelsiner

1 äpple

1 msk hampa protein från Renée Voltaire

Mixa och njut!!

Igår till middag gjorde jag Under vårt taks supermumsiga Kycklinggryta med curry. Fick även två matlådor att frysa in. Perfekt!

Idag skulle jag "bara" baka en mjuk kakaka och förbereda middagen men det blev istället två olika bak, pepparkakor och mjuk pepparkaka och middagen som bestog av lax i folie och hommus på sötpotatis och morot. Sedan blev det kyckling och mos med sötpotatis, morötter, potatis och blomkål. Ja just det! gjorde ju också lite egen alkoholfri glögg. Givetvis allt enligt paleo. Så sjukt gott!

Lax i folie med sötpotatis-och morotshommus:

 Lax

Babyspenat

En kvist rosmarin

Babytomater

Vitlök

Olivolja

Salt

Citronpeppar

Lägg en bit lax på en liten bädd av babyspenat på en bit folie

Lägg sedan två babytomater i bitar uppepå laxen

En liten bit av rosmarinkvisten, nypressad vitlök och ringla lite olivolja på.

Lite salt och citronpeppar efter smak och tycke.

In i ugnen på 175 grader i ca 20 minuter.

Blandat 30nov13 057

Till det serverar du hommus på sötpotatis och morot från Under vårt tak och gärna lite kokt potatis om du önskar.

Det blev fantastiskt gott!

Under tiden hann jag som sagt med att göra lite mer mat:

Ugnsbakad kyckling med mumsigt mos

Hittade ett gäng kycklingfiléer i frysen som jag tinade och skar i små bitar. La det i en ugnsform med lite olivolja ringlat på. Pressade lite vitlök och saltade med havssalt. Kryddade med citronpeppar.

Lät det stå i ugnen i 175 grader medan den andra maten var inne. Rörde om då och då för att se att det blev ordentligt tillagat.

Moset gjorde jag av en stor sötpotatis, 6 potatisar, två morötter och ett blomkålshuvud. Skar allt i små bitar, la det i en kastrull och fyllde på med vatten. Strödde 1,5 msk av Renée Voltars Lantbuljong och lät det koka.

Tada!

 Blandat 30nov13 058

Fick till fyra grymma matlådor och även lunch till imorgon. Toppen!!

Efter vår goda middag med lax och hommus njöt jag av lite lördagsmys med äppelmust (100% äpplen) och lite rotfruktschips.

Blandat 30nov13 059

Lite lyx en lördag! :0)

Imorgon får ni lite adventsfika paleostyle och givetvis en återblick från min fantastiska vecka på Playitas.

Paleo på dej!