Igår söndag ville jag bara gråta när jag vaknade. Ledvärken var värre än värst. Men tanken på Playitas gör det ändå uthärdligt. Snart är jag i värmen.

Tänkte nästan ställa in mitt löppass med finaste Ann. Med vad hade hänt då? Jag hade ju inte mått bättre i alla fall. Lågintensiv träning är grymt bra, speciellt när det bara gör ont och jag är så sjukt trött att jag bara vill lägga mig ner. Jag skulle ju ändå iväg med Tilde på fotbollsträning.

Åt mina bananpannkakor och det kändes lite bättre även om humöret inte var sådär superduper. Maken kom upp och han märkte att det var något på en gång. Inte konstigt med en fru som mer liknar T-Rex än något annat. Haha!!

Ann och jag skuttade iväg på lite löpäventyr. Ut på nya tassemarker och T-Rex var som bortblåst. Det var verkligen magiskt vackert och vi hade så otroligt mysigt. Det blir absolut fler söndagslöpningar framöver.

Perfekt att träna medan Tilde tränar.

Blandat 18nov13 005  Blandat 18nov13 018  Blandat 18nov13 019

Magiskt är ordet!!

Avslutade min lugna söndag med en timmes yogapass som jag hade i studion med Ann och Erika. Kändes så mycket bättre efter passet.

Fortfarande fruktansvärt ont idag i mina leder men nu är det inte långt kvar till avresa, Så underbart!!

Kan ju inte riktigt påstå att jag skuttade fram tidigt imorse när hela familjen låg och sov. Men jag hade bestämt mig för att köra ett pass på bästa boxen. Kan ju inte hoppa över det. Dessutom blev det ett sjukt bra pass med teknikträning på snatch. Avslutade sedan med att köra "Cindy" - AMRAP 20 min: 5 pullups, 10 armhävningar och 20 airsquats. Jag kan ju säga att det är nästan svårare att hålla nere tempot än att braka på.

Åkte hem och gjorde min nya favvofrukost:

Blandat 18nov13 028

Bananpannkaka med lite hallon, smoothie (idag på apelsin, äpple, citron och vatten) och kaffe med lite mandelmjölk. Mums!

Bananpannkakan gör jag på två ägg och en banan. Det är allt! Så enkelt och det går supersnabbt att göra.

Resten av dagen idag har jag jobbat med massor av datajobb (mycket roligt är på ingång), PT-kunder, tejpat och så har jag haft mitt företag och kört lite core. Grymt bra dag trots all värk.

Ikväll har vi packat och fixat. Myst med råttorna. Bra kväll helt enkelt.

Nu är det snart dags att sova - snart är jag på Playitas igen. Jippie!! Simläger med bästa Coach Anna-Karin är på gång.

Internetuppkopplingen är tyvärr inte den bästa men jag ska försöka hålla er uppdaterade med allt bus. Min bejb ska givetvis följa med!

Ta hand om er!!