Det blev en tidig morgon idag då Tilde skulle besöka sin nya skola, Internationella Engelska Skolan i Täby. Sötnosen strålade efter två timmar med andra barn och lärare och ville börja direkt. Men hon får vänta till nästa höst. Därefter åkte tjejerna iväg på lite systermys och jag åkte till stan för mys med finaste maken. Han hade ingen aning om vad vi skulle göra tills vi åkte in. Älskar överraskningar!

Vi har idag varit på inspirationsdag med inriktning på triathlon. Det var Stockholmspolisen Sim som anordnade denna dagen med en massa föreläsare. Otroligt intressant! Massa härliga kompisar på plats som är lika insnöade som jag och maken. *ler*

Temat var - Träna rätt 2014!

Kan sammanfatta det med att träna smart, kör mycket prehab och styrka, lägg in vila för att återhämta dig och sätt mål!

Det bästa idag var ju givetvis att få lyssna på Lisa Nordén som är en otrolig inspirationskälla. Roligt var också att träffa Lisas mamma Kerstin som är helt underbar.

Väldigt befriande att höra Lisa säga att det var dumt att tävla skadad men gjode det ändå. Varför? Hon kände att hon inte ville svika och tävlingen låg ju med i planen. Lärdom? Alla planer måste kunna förändras. Kan inte följas slaviskt.

Det där känner jag att jag också har lärt mig under de senaste åren. Är du skadad/sjuk så måste du kunna förändra planen. Gräv där du står! Lär dig lyssna på kroppen.

LisaNorden 16nov13 070

Här står jag tillsammans med Lisa och grymma klubbkompisen Anna.

Maten idag var inget problem:

08:30 - 2 ägg och en banan i bilen (ville äta så sent som möjligt då lunchen skulle bli kl 12)

12:00 - gigantisk räksallad (bad om en extra portion räkor)

15:00 - lite nötter och en banan + 1 kopp kaffe

19:00 - kycklingsallad

21:00 - 1 kopp te med lite mandelmjölk och 1 apelsin

Inga problem och snart är en vecka slut. Mår tipptopp!

Idag var det välbehövlig vila men fick en himlans massa härlig inspiration istället med en hel hoper härliga kompisar.