Den här fredagen har känts väldigt lång på ett positivt sätt. Har hunnit med en massa roligt jobb och desto mer härlig träning.

Jag började morgonen med 45 min yoga, hem och jobba innan jag drog till Crossfit Täby för att köra ett sannslöst roligt pass med Clean & Jerk på schemat. Snabbt hem för lunch innan det var dags att dra vidare till ishallen och träna två superduktiga tjejer. Fick ett sånt sug att åka lite så jag var kvar. Wiiieee!! Minnena kom tillbaka. Hem, packa om och dra till simhallen för ett grymt pass med triklubben och Gabriella Fagundez.

BAM!! Grym dag med nästan 4 timmars träning. Nu är fru Stenquist lite trött. ;)

Maten har funkat tipptopp idag med. Känns super! Imorse fick jag lite bråttom med att få till ett mellis innan träningen. Mixade två ägg och en banan, stekte två bananpankakor som jag åt med lite hallon. Gick så fort och höll mig mätt. Efter 5 dagar känns det fortfarande okej. Jag kan i och för sig äta ganska inrutat men det gör ju ingenting. 42 dagar kommer att gå fort.

 Blandat 16nov13 006  Blandat 16nov13 015

 Mina två absoluta favvoställen på en dag. Lunchpass på Crossfit Täby och sedan lite härlig konståkningsträning. Så roligt! Mer av den träningen tror jag bestämt. Tog en video på crossfitträningen och en på isen men de hittar ni på Instagram - jeanettetrihealth. Hinner inte ladda upp dem nu.

Nu ska jag och maken iväg på lite bus - en riktig inspirationseftermiddag med en massa triathlon.

Ha en bra lördag!