Haft en riktigt bra dag med jobb, kosten och träningen. De andra dagarna har jag haft lite huvudvärk men den har släppt idag. Så skönt.

Självklart blir det ju ett annat fokus på kosten just nu. Tänker ännu mer på vad jag stoppar i mig då det är mer begränsat. Som jag skrev i förra inlägget så kan jag inte ta något nyttigt i farten. Oftast så innehåller det mjölk eller något annat i som jag inte får äta. Så visst blir det stort fokus just nu men jag tror att det är övergående. Får planera ännu mera. Dessutom blir det mycket experiment med de olika maträtterna för att se vad jag gillar. Bäst är det givetvis att familjen gillar maten också. Extra plus i kanten. ;)

Det blev lite tight med tiden mellan mina träningspass, jobb och möte idag. Hann inte handla och visste inte riktigt vad jag skulle ha till lunch då jag inte gjorde dubbel sats av middagen igår. Mycket dumt. Fast med lite fantasi så löste jag det också. Häpp! Kan säga att ägg är ett underskattat livsmedel.

Här kommer en liten sammangattning av min dag och mina tankar.

Idag var det dags för en ny frukost: Hallon, banan och avokadoyoghurt. Jag mixade en banan, en näve hallon och en avokado. Delade det med maken och toppade det med skivad banan och lite hallon. Tog ett kokt ägg till. Givetvis en kopp kaffe med lite mandelmjölk i.

Blandat 13nov13 001

Efter mitt företagspass på morgonen (core) hade solen gått upp och det var så otroligt vackert ute. I bilen åt jag ett äpple och två ägg.

Blandat 13nov13 002

Perfekt uppladding till träningen. Åkte till simhallen för att köra igenom gårdagens pass som jag  missade med klubben pga läkarbesök. När jag ska kliva i bassängen strålar solen så otroligt fint in i simhallen så jag var bara tvungen att ta en bild. Fick en riktigt härlig känsla i kroppen och när jag började simma blev jag härligt bländad av solen. Snacka om lyckoendorfiner!!!

Blandat 13nov13 007

Passet gick superbra och tiden gick alldeles för fort. Hann inte riktigt klar mitt pass då jag la in lite hemläxa från min grymma simcoach Anna-Karin. Det är ju bara 6 dagar kvar till Playitas så det gäller att ligga i. Fick också sällskap av min kompis Anna. Så mycket roligare att träna ihop.

När jag skulle gå för att duscha var min handduk spårlöst borta. Fick springa runt och leta. Gaah! Skulle iväg på ett möte och ville ju hinna med lite bastumys också. Till slut när jag sprang runt lyckades jag få fatt i en liten grupp barn som var på väg att lämna simhallen med sin lärare. Aha! Där var den fint nerknögglad i en ryggsäck.

Hem på ett möte och sedan lunch. Lite trolleri i köket och vips var lunchen klar! Jag hittade kycklingfärs som var kvar från helgen och gjorde en omelett på två ägg och lite kokosmjölk uppblandat med vatten. Blir så sött annars med bara kokosmjölk tycker jag. Gjorde en sallad till på isbergssallad, babyspenat och paprika.

Blandat 13nov13 006

Superfräscht och  gott!

Åkte och hämtade Tilde för lite mys i Täby Centrum. Lite småsaker att fixa inför resan och sedan en mysfika såklart. Hon valde frozen yoghurt och jag slank in på Joe & the juice för en Ironman-juice på endast äpple, jordgubbar och kiwi.

Blandat 13nov13 009 Blandat 13nov13 013

Så fräscht!! Det fick bli mitt alternativ idag.

När jag kom hem fick jag snabbt fixa en riktig energikick för att skutta iväg och hålla i ett spinningpass. Riktigt nöjd och min underbara lilla familj älskade den!

ENERGIKICK Á LA HÄXAN:

1 banan

2 apelsiner

1 pressad citron

1 näve hallon

1 riven morot

Mixa och njut!!

Blandat 13nov13 014

Riktigt cool färg på min lilla energikick.

Rev av 60 minuter spinning med triathlonklubben men försökte att inte komma upp för mycket i puls. Så lätt! Eehh, eller inte. Men det kändes fantastiskt bra och det var så otroligt roligt! De fick slita hårt med korta intervaller. Efter Playitas blir det min favorit - norska fyror. Tjoho vad jag längtar!!

Kom hem och gjorde klar min middag. Japp! Såg till att det blev en lunchlåda till imorgon också. ;)

Blandat 13nov13 016

Stek kycklingen i lite kokosolja. Ha i broccoli, babyspenat, gurka och minitomater. Krydda efter önskemål. Svårare än så behöver man inte göra det. Fräscht och enkelt!

Drack idag 2 liter vatten och sov 7 timmar. Mår toppenbra!

Okej det här kanske inte ni vill veta men för de som har problem med magen är detta en viktigt detalj. Jag har bara varit på toa två gånger idag. Inga konstigheter och inget krångel med magen. DET är riktigt bra! När magen mår finfint mår jag desto bättre.

Nu ska jag ladda om för en lång jobbdag imorgon. Många härliga människor ska "plågas" av lilla mig.

Som min make säger till mig - Paleo på dig!!