Även idag vaknade jag före klockan. Nice! Tog en kopp kaffe och en banan. Tog det lugnt och laddade för sista dagen. Kort träningsdag idag då jag också vill hinna mysa med Tilde.

Mina fina vän Anna är med och arrangerar Yogamarathon mot bröstcancer. Hade bokat in mig på ett tidigt morgonpass, Hathayoga med Anna.

Det var faktiskt första gången som jag provade Hathayoga och det var verkligen superskönt. Gillar att prova nya yogaformer. Utmana mig i olika yogaformer. Riktigt skönt pass. Mådde verkligen toppen efteråt. För mig var det självklart att lämna ett litet bidrag då många nära & kära runt mig som har drabbats av bröstcancer.

Visste ni att 21 kvinnor varje dag får bröstcancer, eller en kvinna var 69:e minut.

Hemmaläger dag6 2013 001

Tack för en underbar start på lördagsmorgonen och för din fantastiska insats. Namaste! <3

 

Åkte sedan hem och hade en riktigt lång mysfrukost med familjen. Så mysigt!

Sedan åkte jag och Maken ner till gymmet där jag skulle leda ett spinningpass för ÅTF. Vi blev fem tappra som fick spinna loss tillsammans. Vädret var ju helt fantastiskt ute så jag förstår att man hellre var ute och tränade. Vi som var här fick köra lite roliga intervaller á la Häxan. Fast enligt mig en snäll version.

Hemmaläger dag6 2013 003

Svettiga och goa 55 minuter med ett grymt roligt gäng!

Jag och Tilde drog till Täby för att kolla in Smurfarna 2. Söt film.

Har byggt en sovkoja till mig och Tilde,  chessecake ligger i frysen och det kommer att bli en lång men rolig natt för det är dags för Ironman Kona Hawaii. Det är många som vi ska hejja på och det kommer bli grymt spännande.

En av årets höjdpunkter. Följ det du mer på ironmanlive.com

Hemmaläger dag6 2013 008

Tilde har redan börjat mysa i vår sovkoja. Gullunge!!

Tur att jag har vila nu imorgon. Lär ju bli en riktig slappardag.

Vilken fantastiskt härlig vecka jag har haft!! Det har varit en riktigt bra träningsboost och min kropp mår toppenbra. Känner mig inte sliten alls. Gott!! Fick ihop nästan 20 grymma träningstimmar. Det kan jag ju inte klaga på.

Men imorgon ska jag ligga och gosa i soffan mest hela dagen. Kram på er!!