Återigen en tidig morgon. Men idag var det ingen crossfit eller simning. Utan idag var det dags att utmana och guida mina grymma företagare i en yogaklass. Underbara 45 minuter och de var helt fantastiska. Riktigt bra start på morgonen.

Åkte sedan till Ensta-spåret för ett långpass löpning. Hade en lång "håltimme" på 3 timmar. Ingen idé att åka hem för att sedan åka tillbaka igen. Fantastiskt höstväder som jag ville ta tillvara på. Så idag var planen att springa i väldigt lugnt återhämtningstempo. Ska ligga i ca 6.30-tempo men la mig lite långsammare för att det skulle funka med andningen. Det gick verkligen finfint och passet kändes så meditativt. Planen var två timmars löpning och min klocka stannade på 1:59:57 och 17,3 km avverkade. Bättre än så kan det väl inte bli?

Hemmaläger dag5 2013 028

Älskar hösten och dess färger! Idag var första dagen på länge som jag kände att jag skulle kunna nöta på hur länge som helst. Härlig känsla!

 Drog direkt till Crossfit Täby för att köra mitt lunchpass. Grymt taggad! Riktigt många idag med. Härligt gäng!

Jag värmde upp på rodden medan de andra sprang, rörlighet, funktionella övningar och teknikgenomgång av boxjumps och pullups. Sedan fick vi hoppa stående längdhopp. Superkul!

Dags för dagens wod:

400 m löpning men jag körde rodd

21 boxjumps

12 pullups

x 3 varv på tid.

Hemmaläger dag5 2013 022

Sjukt jobbigt!! Var helt död!

Otroligt rolig träningsdag. Åkte hem för att träna pt-kund, lämna blomma hos min söta mormor som fyller år och sedan åkte jag och Tilde till Väsby. Idag skulle jag själv träna alla barn och ungdomar i Väsby Triathlon. Löpning och simning fick de träna idag. Superduperduktiga och körde på bra.

Nu myser jag i soffan innan det är dags att sova och ladda för morgondagen. Imorgon blir det en kort träningsdag innan min kropp ska få vila i två dagar.

Ta hand om er alla underbara bloggläsare!!