Okej jag erkänner! Jag har träningsvärk. Nej förresten. Jag har galet med träningsvärk! Men det är ju precis så det ska vara när jag har en vecka som denna. Kul har jag och träningen går toppenbra! Givetvis blev det en massa härlig träning idag också.

Visst är jag lite galen men vilken kick jag får av detta. Så roligt. Dock är jag superhungrig mest hela tiden trots att jag äter mellan varje pass. Så nu försöker jag få i mig lite mer. Ska ju orka de sista tre dagarna också. Hepp hepp!!

DSC 8691

Givetvis har jag support från värsta bästa tjejerna. Fotot är taget av bästa Sussi.

Återigen väckte klockan mig klockan 05.00 och de var dags att gå upp. Allra först var det dags för ett crossfitpass på Crossfit Täby. Ett underbart gäng tränade ihop och det var kul att se så många en tidig morgon. Efter uppvärmning, rörlighet och teknikträning var det dags att plocka fram mitt tjocka pannben. OMG!! Idag var det ingen lek längre.

Idag blev det:

3 thrusters 25 kg

1 varv av Cindy (5 pullups, 10 armhävningar, 15 airsquats)

6 thrusters

1 varv av Cindy

9 thrusters

1 varv av Cindy

12 thrusters

1 varv av Cindy

Tjoho!! Helt underbart härligt slut. Å vad det är roligt med crossfit och med det här gänget som tränar här så kan det bara bli grymt.

Skuttade in till Eriksdalsbadet och gled ner i poolen prick klockan 09.00. Idag ville Coach AK att jag skulle fokusera mer på min andning. Efter insim och lite mer av olika skate-övningar, som är så otroligt bra fast jag är nära drunkning, så fick jag träna på olika andningsövningar. När jag håller på och jobbar med övningarna och jobba med en sida i taget så blir det så otroligt uppenbart. Jag får en riktig aha-upplevelse! I dessa övningar känner jag verkligen att det är under andningsmomentet som jag inte finner min balans. På höger sida känner jag ett glid och flyt. Men min vänstra sida. Katastrof. Snacka om att vara en riktig bromskloss. Det blir så otroligt tydligt. Jättenyttigt. Här kunde jag själv hitta min svaga länk.

Givetvis har ju redan Anna-Karin sett det men det var ändå en sån skön känsla att känna det själv. Att jag själv fattar.

Så jag fick fler övningar att nöta på och det kändes mycket bättre.

På slutet fick jag köra på tid som jag gjorde i förrgår. Det blev tyvärr fler armtag men jag fick snabbare tider på ALLA 25:or. Nu ska jag bara se till att vara lika snabb men få ett bättre glid så att jag får ner armfrekvensen igen. Anna-Karin får mig verkligen att tycka simning är superskoj. Nu längtar jag ännu mer till Playitas för att simma i solnedgången. Gaaaaah!! Längtar ihjäl mig!

Sedan var jag snabbt iväg för att hinna till pilatesstudion och köra en apparatusklass med Fredrik. Vi var inte så många idag och kunde få ännu mer hands on när vi tränade så det var verkligen toppenbra. Fredrik såg snabbt att jag var lite sliten. Nähä!! Tror du det... ;)

Så jag fick jobba igenom kroppen med lite andra övningar som var galet jobbiga de med. Till sist fick jag klättra upp i cadillacen och göra en höftöppnare. Jag trodde allvarligt att han skämtade när jag skulle stretcha ut i luften. Jag går från det ena galna passet efter det andra. Haha!! Känns som om jag får igen allt som jag har gjort mot mina kunder. *fniss*

 Hemmaläger dag3 2013 002

Helt galet men roligt.

Åkte hem. Vilade och åt lite. Taggade för att träffa Ann. Nej vi skulle givetvis inte fika, mysa eller nåt sånt. Nixpix! Intervaller i backe stog på schemat. Ann fick köra lång backe så körde jag halva backen. Det räckte finfint det med. Efter 16 vändor var jag helt slut.

Hemmaläger dag3 2013 007

Underbara galna backe - we love you!! <3

Mer mys och vila innan det var dags för jobb.

Hemmaläger dag3 2013 014

Fick bl a avsluta med Family Fitness. Otroligt grymma och köre stenhårt. Ikväll fick de boxas.

Imorgon är sista dagen med CoachAK för denna gången så nu ska jag sova och ladda för det.

Kram på er!!