Den här veckan har jag en riktig "boost-vecka" med min träning. Istället för att åka iväg utomlands så gör jag den hemma, ett riktigt hemma-träningsläger. Vill ju vara nära familjen fast jag tränar extra mycket. Jag är så taggad! Veckan ät fullproppad med en massa rolig träning. Givetvis kommer jag att blogga varje dag så ni får följa allt roligt som jag hittar på.

Det bästa av allt är att min grymma simcoach Anna-Karin kommer till Stockholm och jag har bokat in varje morgon i fyra dagar. Tjoho vad det ska peppras massa härlig Total Immersion-teknik. Nu ska jag kicka igång höstsimningen på allvar med hjälp av Coach AK.

Mellanmålen och  träningskläder är packade. Nu startar jag måndagen med ett grymt crossfitpass på Crossfit Täby. Sedan väntas det simträning i Eriksdalsbadet.

KnockOut webb

Excited! Nu ska kroppen kickas igång!