Vi var på Lidingövallen tidigt för att hämta ut våra nummerlappar. Jag och Filippa bytte grupp så att vi fick starta i samma grupp. Idag skulle det bli vår första deltävling i TjejKlassikern som vi ska göra tillsammans. Det ska bli fantastiskt roligt att få peppa henne hela vägen fram. Filippa bestämmer tempot och jag peppar. Filippa kommer att gästblogga lite här. Ska bli riktigt roligt.

Idag var också sista deltävlingen för mitt grymma TjejKlassikergäng som jag har coachat i 13 månader. De har alla varit helt fantastiska och gjort grymma framsteg.

Först var det dags för Tilde att springa 1,7 km och det gick fantastiskt bra. Dessutom hittade hon några av sina kompisar från fotbollen. Så roligt!

Lidingöloppet 2013 008

En riktigt taggad Tilde som flög iväg när startskottet gick.

Lidingöloppet 2013 012

En glad och nöjd Tilde i mål på Lilla Lidingöloppet.

Hängde ett tag  bilen och åt vår matsäck. Ville hålla oss varma. Mötte sedan upp mitt grymma gäng och peppade dem lite innan det var dags för dem att springa.

Lidingöloppet 2013 023

Alla mina fantastiska tjejer gjorde ett grym lopp. Ni är ju bara bäst tjejer! Tack för det här härliga och inspirerande året med er! Nu sätter vi upp nya roliga mål, eller hur?

Strax efter att de skuttat upp till starten gick vi också dit. Då kikade solen fram igen. Perfekt!

Tog det lugnt i starten och det var verkligen perfekt att starta i sista gruppen. Väldigt liten grupp och vi kunde bara njuta utan trängsel.

Lidingöloppet 2013 042

Min underbara dotter som gjorde ett fantastiskt lopp. Jämn fart hela vägen, tassade fint i alla backar och vi hade så mysigt ihop.

Lidingöloppet 2013 044

Det här ger mig en massa härlig energi - en riktig boost fick jag idag.

Tiden är inte viktig utan upplevelsen och genomförandet.

Bra jobbat Filippa.

Lidingöloppet 2013 049

Jag med mina underbara tjejer! Vilken härlig löpardag!