Blandat 25sept13 040

Lilla jag leker lite i ringarna efter passet. Orkar knappt hålla i ringarna...

Igår var jag på ett helt galet roligt crossfitpass på min box. Var så trött att jag hängde kvar ett bra tag efteråt för jag orkade knappt ta mig till bilen. Haha!!

Det är så roligt och utmanande att träna kroppen såhär. Det är med skräckblandad förtjusning som jag längtar dit. Kollar oftast på kvällen innan vad som väntar nästa dag. Bra eller dålig? Ingen aning men då hinner jag mentalt förbereda mig.

I mitt inlägg kan ni läsa om mitt crossfitpass som både chockar och utmanar min kropp just nu. Men det som jag gjort nu ikväll är nog bland det galnaste jag gjort på länge. Här chockar jag både min kropp och knopp - anmäld till Amfibiemannen 2014. Jag som har varit så galet rädd för vatten ska nu utmana mig i denna tuffa tävling. Läs mer nedan.

Vi började med att värma upp på vår lilla löpslinga ute som är 400 m. Vi var många på lunchpasset vilket var roligt då vi kunde pusha varandra ännu lite hårdare.

Sedan körde vi lite mer uppvärmning för hela kroppen. Kändes finfint redan här kan jag säga.

Tekniktränade muscle up. Så sjukt svårt. Vet ni inte vad en muscle up är så googla. Helt galet men så roligt. Ja jag har väldigt långt till att klara en riktig muscle up men jag måste ju börja nånstans, eller hur. Det går ju att få den jobbig ändå om jag säger så.

De sista 20 minutrarna gjorde vi en WOD.

AMRAP 20 min:

400 m löpning

8 muscle up

16 armhävningar

Tjoho!! :0)

Benen var redan helt slut från måndagens crossfitpass och nu brann det i mina axlar och bröst. Jösses! Men det är ju faktiskt precis som det ska vara nu. Mycket styrka och en himlans massa träningsvärk. Det känns ungefär som om jag aldrig tränat innan!

När jag hade gjort mitt 4e varv så var det ca 35 sek kvar så jag la mig ner för att bara vila. Tänkte att jag hinner ju ändå inte springa iväg. Då drog en av tjejerna iväg. Jag flög upp och jagade henne. Haha!! Bra att pusha varandra. Kan ju inte vila innan tiden är ute...hehe... Sen låg jag som en våt fläck på golvet. Heeeeeelt slut!

Längtar redan till fredagens crossfitpass.

Ikväll var det ingen "nära-döden-träning" men nästan. Klockan 21 gick jag in och anmälde mig och maken till Amfibiemannen 2014. Det är ju helt galet! Har inte ens koll på sträckorna men jag tror att vi ska springaoch simma Lidö- Arholma t o r. Någon som har bättre koll på exakt distans?

Oj oj oj! Kommer drömma sött inatt... WOW!!

Dags att sova. Om jag nu kan det.