Jag har sagt det förut och jag säger det igen - JAG ÄLSKAR MITT JOBB OCH MINA FANTASTISKA KUNDER!! Ni är alla så otroligt inspirerande och det är alltid så roligt att se era framsteg och resultat.

Blandat 17sept13 021

Här är från söndagens Family Fitness pass. De fick verkligen slita och de är så otroligt starka. Det krävs nya utmaningar varje vecka. Så otroligt roligt och inspirerande.

Efter mitt FF-pass hade jag ett två timmar långt yogapass. 8 fantastiska yogisar kom hem till mig och jobbade igenom sin kropp. Dagen efter var de flera som messade mig och sa att de mådde så fantastiskt bra. Yoga frigör och öppnar upp din kropp. Fler borde utöva yoga för att se vilka positiva effekter det har. Underbart!!

Igår hade jag även min otroliga löpgrupp tillsammans med Ann. Jag är så otroligt imponerad över deras framsteg och även hur duktiga de är på löptävlingar. Heja gänget!! Igår fick de alla jobba hårt med backintervaller.

Hann även med mitt företag i Arninge. Det är ett corepass men ibland får jag träningsvärk bara av allt skratt. Haha!! Härligt gäng som jag har förmånen att träna tre gånger i veckan.

Så hur går det för mig då? Jo jag kickade igång lite försiktigt igår. Märker att kroppen inte är riktigt tillbaka.

Men när klockan ringde kl 05.15 studsade jag upp ur sängen för att komma iväg på ett teknikpass i bassängen. Maken tyckte att jag var galen då jag hade sovmorgon till 09.00. Men jag ville verkligen komma igång! Dessutom är det mysigt att få träna med sin make.

Gårdagens teknikpass blev fokus på några övningar som jag fått av Coach AK. Det blev spearswitch, frisim med paus och corerotation som jag fokuserade på. Mina läxor helt enkelt. Jag hade fenor på under passet för att ligga bättre i vattnet och att inte använda mina ben.

Blandat 17sept13 022

Mina nya simglasögon från TYR är de absolut bästa jag någonsin haft. Hela familjen ska nog få ett eget par, så bra är de.

Mellan mina kvällsjobb hann jag klämma in ett trainerpass på min nya TACX Flow. Här kommer jag att nöta många roliga timmar. Nu jäklar ska det bli starka cykelben till nästa säsong. Lika bra att börja nu!!

Blandat 17sept13 031

Cyklar efter filmen Mallorca Tour. Perfekt!!

Nu är det dags för ännu en grym dag!!