Imorse åkte vi till Hellas för att vara med i Tuggarns Trail som vår kompis Anders håller i. Tuggarns Trail är ett välgörenhetslopp där du springer över stock och sten på obanad terräng. Inga nummerlappar eller tidtagning. 100 kr per person som oavkortat går till ECPAT.

ECPAT Sverige arbetar med påverkansarbete, information och samarbeten för att motverka och stoppa kommersiell sexuell exploatering av barn.

Anders gör ett fantastiskt jobb med att samla in pengar. Detta är tredje gången som Anders har detta välgörenhetslopp och totalt har han fått in ca 25.000:- till utsatta barn. Grymt initiativ Anders!!

 

Jag fick givetvis inte vara med men jag och Tilde tog en mysig promenad längs delar av banan. Vi var lite tidiga och kunde passa på att gå på upptäcksfärd. Nedan följer lite bilder från idag.

Träffade en massa härliga människor, som alltid, och hade en supermysig morgon i Hellas.

Alla löpare hade dessutom chans att vinna lite fina priser. Jag skänkte 3 ex av min bok Rörlighet & stretch. Är du intresserad av att köpa min bok så finns det fortfarande några ex kvar. Kika in här om du vill veta mer.

Tuggarns Trail sept13 057

Härligt gäng som slöt upp på morgonkvisten.

 

Tuggarns Trail sept13 030  Tuggarns Trail sept13 042

Tuggarns Trail sept13 041

Tuggarns Trail sept13 037  Tuggarns Trail sept13 045  Tuggarns Trail sept13 049

Tuggarns Trail sept13 051

En riktigt mysig morgon i Hellasskogen. :0)

Tuggarns Trail sept13 059

Och där var gänget iväg!

 Tuggarns Trail sept13 065

Och såklart världens bästa make som älskar traillöpning! Njut av denna fina morgon. Här ser ni honom också i vår nya triathlonklubbs t-shirt. (Vi tävlar numera för Åkersberga Triathlonförening. )

Tack Anders för en grym dag i traillöpningens tecken och för att du dragit in så mycket till ECPAT.

Nu laddar jag för kvällens jobb - Family Fitness och 2-timmars yoga.

Njut av denna fantastiska dag!