Att vila är inte min starka sida. Men självklart vet jag att vila är bra. Om inte annat så ökar motivationen när jag väl får träna.

Medicinen börjar kicka in och jag har mindre ont i ryggen, vilket är superbra! Längtar till att bli helt frisk nu. VILL TRÄNA!!

Jag passar på att fundera kring min träning, träningsupplägg och tävlingar för 2014. Måste bestämma mig snart för vilka tävlingar som jag ska köra. Lägga upp en plan. Kommer att göra mina egna träningsupplägg ett tag framöver vilket känns bra. Jag vill utmana mig själv och göra framsteg. Bli starkare och snabbare. Men eftersom jag inte kan pusha min kropp för hårt pga mina auto-immuna sjukdomar så gäller det att göra det väldigt kontrollerat och lyssna noga på kroppen. Det har jag blivit grymt duktig på. Och att inte ha för bråttom. Kroppen måste få ta det i sin egna takt.

Är grymt nöjd med att jag har fått minska mina mediciner, håller mig stabil med bra värden och mår fantastiskt bra! Vissa perioder på året är alltid mer tuffa men det är ju bara att göra det bästa av situationen och lyssna på kroppen. Det är framför allt min reumatiska värk som blir värre på hösten, våren och vid kraftiga väderomslag.

Det är därför som triathlon är så fantastiskt! Min kropp mår så bra av den här träningen. Inte bara att den är så varierande utan också för att jag kan träna lite längre lågintensiva pass. De längre och långsammare passen är som en värktablett när jag har ont. Värken försvinner vid träning. Det är ju inte så att jag känner att jag längtar till träning när jag har värk men jag VET att det blir bättre och det är det som driver mig framåt. Dessutom har jag en helt fantastisk familj som stöttar och pushar mig hela tiden.

Givetvis har kosten och sömnen en enorm påverkan och det märks direkt om jag inte sköter mig.

Så när läkaren sa att jag MÅSTE vila så vet jag att jag måste det även om kroppen skriker. På måndag har jag fått tillåtelse att kicka igång på allvar om min kropp är med på det. LÄNGTAR!!

Tillsvidare funderar jag mer på mina tävlingar. Älskar att tävla medeldistans och det passar mig perfekt. Mår toppenbra av det! Jag vill blanda tävlingar i Sverige (som tyvärr inte är så många) och tävlingar utomlands.

Jag har inte bråttom utan jag njuter av resan mot mitt mål. Det får gärna ta många år!

På tal om inspiration så var jag på ett PT-konvent på PT-School i torsdags där jag träffade ett underbart gäng och lyssnade på många bra föreläsningar. Givetvis började jag direkt att fundera på nya saker och nya events. Tjoho!! Givetvis fick jag sitta hela dagen och kunde inte vara med på det avslutande kickbox-inspirerade passet. Men jag har skrivit upp det och ska testa själv. Såg sjukt jobbigt och roligt ut! Me like!

Mycket vila och hemmafix idag eftersom jag inte kan vara med på årets löpartävling, Stockholm Halvmarathon. Jag önskar er alla som ska vara med en grym dag och stort lycka till!

Kram på er alla underbara!!