Det blev mer soffhäng. Läkaren ordinerade medicin och totalt träningsförbud. Läkaren stirrade mig i ögonen tills hon fick ett okej av mig. Haha!! Hon litade visst inte på mig. ;)

Visst jag hade feber förra veckan och sedan känningar i ryggen men jag trodde ju att det skulle gå över av sig själv. Men det gjorde det inte.

Så nu har det blivit en massa soffhäng vilket är sjukt tråkigt. Fast mitt ryggonda har gjort att jag varit så illa tvungen. Diagnos? Njurbäckeninflammation. Ingen höjdare kan jag säga...

Jag hade tur att Tilde var hemma i måndags så vi kunde pyssla en massa och göra fina små dörrskyltar som hon kan hänga på dörren.

Fotografering, klipp, klistra och laminera. Superkul! Älskar att pyssla!

Tilde sept13 019

Min lilla fining!! <3

Annars har jag vilat, druckit tranbärsjuice, vilat, fixat bokföringen, vilat lite till, fixat med bok nr 2 och sedan kollat in nya tävlingar för 2014. Kan bli riktigt farligt att ha tid att kolla runt...

Jag mår bara bättre för varje dag men vilar mycket.

Tyvärr ryker en av mina favorittävlingar på året - Stockholm Halvmarathon. Känns väldigt tråkigt. Någon som vill springa istället för mig? Hör av dig i så fall till mig.

Nu är det te och lite mer soffhäng med min andra fining till dotter! <3