Träning 3sept13 005Efter lite förmiddagsjobb drog jag till Crossfit Täby för att köra ett träningspass. Det var med lite lätt ångest som jag åkte dit. Jag har en galen träningsvärk just nu. Varenda liten muskel värker. En härlig känsla dock.

Idag skulle vi teknikträna Clean & Jerks. Puh! Lär ju kännas finfint i kroppen imorgon. :0)

 

Så efter uppvärmning körde vi lite teknikträning innan det var dags att köra "Grace" på tid: 30 Clean&Jerks. *wop wop*

Träning 3sept13 007

En trött fru Stenquist som funderar på hur hon ska ta sig ut till bilen. Haha!!

Mer jobb, hemmafix och nagelfix på eftermiddagen innan det var dags för träningspass nr 2.

Ikväll har jag tränat med Åkersberga Spring för att få en liten push i min egna löpning. Men min kropp gjorde galet ont och jag orkade ingenting. Haha!! Men jag gneta på och var heeeeeelt slut efter passet.

Underbart gäng och det lär bli fler träningspass med dem under hösten och vintern. Grymma löpare!

Vi sprang först en uppvärmningsslinga, löpskolning och sedan förflyttning till vart vi skulle ha våra intervaller. Vi sprang i par  där vi skulle möta varandra på mitten och sedan springa tillbaka. Slingan var dryga kilometern och det var verkligen galet jobbigt. En hel del terräng. Fick till 75 min löpning, ett riktigt kvalitépass.

När jag kom till bilen fick jag sitta en stund för att ta igen mig. Precis vad jag behöver. Total tömning av kroppen.

Träning 3sept13 015

Dessutom var det en underbart vacker kväll.

Nej nu är jag helt slut och ska packa inför morgondagen. Många jobbpass och jag hoppas att jag kan ta mig fram i bilkaoset. Men först hoppas jag att jag tar mig ur sängen imorgon bitti...

Dags att sova - natti natti!!