Då har jag avverkat den andra av tre uppstartsveckor med jobb och aktiviteter. Puh! Det är mycket som ska in på schemat.

Skönt att ta det steg för steg, annars hade jag nog blivit tokig. Hihi!!

Kroppen känns tipptopp efter tävlingen i söndags och jag hade inga problem att jobba och köra pass.

Den här veckan har jag och Ann kört igång våra löpgrupper och Family Fitness. Så roligt att det är igång igen. Otroligt taggat och inspirerat gäng. Är du sugen att hänga på i höst så hör av dig till mig.

 Blandat 1sept13 002

Med noga planering, matlådor och välpackad bil så får vi ihop veckans roliga aktiviteter och träningspass utan stress. 1-0 till oss denna veckan.

 

Så vad har jag hittat på denna veckan? MASSOR!! Har även denna veckan haft strul med internet och hemsidan. Men nu ska det bli ändring på det och det kommer komma upp en massa roligt varje dag med tips och pepp till er. Men först en liten bildresumé av veckan.

I måndags hade jag företagspass (core) och sedan våra grymma löpare i löpgruppen. De fick välja på att springa korta intervaller eller långa intervaller.

 Blandat 1sept13 007

I tisdags var jag med och hjälpte Håkan när han arrangerade en triathlondag för alla barnen som går i 4:an och 5:an i Breddenskolan. Här demonstrerar han supersnabba son hur man gör när man växlar. Sedan fick barnen välja om de ville göra triathlon, duathlon eller aquathlon. Grymt bra arrangerat av Håkan. Kul att få vara med och se dessa duktiga barn som kämpade. De var också väldigt duktiga att hejja och peppa varandra.

I onsdags hade jag företagspass (core) och sedan ett pass på mitt nya gym på Nordic Wellness på Lidingö. Ett underbart seniorgäng som jag ska träna varje vecka. Så roligt!! Och på kvällen körde mitt grymma Family Fitness gäng igång. Galet taggade var de!!

Blandat 1sept13 013

Väldigt fin och härlig kväll i skogen.

Torsdagen var jag inhyrd som bokföringskonsult. Det blev en heldag utan träningskläder. Haha!! Väldigt ovanligt kan jag säga. ;) På kvällen hade jag en massagekurs för hemmabruk. Så mysigt!

I fredags hade jag ett morgonyogapass på företag, åkte hem en sväng och sedan ut på en löprunda. Jag har ju klarat mig hela tävlingssäsongen från att ramla eller skada mig. Japp, då var det dags då... :( Snubblade på en rot och flög som en projektil. Hann tänka att det här kommer att göra ont. Slog mig riktigt rejält men linkade hem. Ställde mig i duschen och gjorde rent alla sår. KLANTFIA!!!!!!

Jag hade ju bokat in mig på ett lunchpass på Crossfit Täby så jag drog dit. Kan ju inte avboka timmen innan för att jag varit klantig, eller hur?! Med en bultande hand, axel och ben så hoppade jag in på boxen precis i tid. Puh! Ida var det fokus på att lyfta riktigt tungt. Sumo Deadlifts. Superkul och superjobbigt! Givetvis klämde tränaren in lite annat jobbigt också. Me like!

 Blandat 1sept13 016

Jag med headcoach Matti.

På fredagskvällen drog jag och Tilde till Nordic Wellness på Lidingö för att vara med på deras Afterwork. Jag höll i ett easylinepass medan Tilde hade superkul i barnrummet. Tilde tyckte att det var bästa gymmet och ville absolut åka tillbaka. Jag hade superkul och passade på att testa deras indoor walking. Riktigt riktigt roligt och sjukt jobbigt. Det blir fler passa av det.

Myskväll med barnen tills jag somnade skönt i soffan. Vaknade i lördags med ett ryck då jag sovit på tok för skönt. Det var dags för min nya triathlonklubb (Åkersberga Triathlonförening) att ha deras första KM. Jag hann recis innan startskottet gick. Hade bestämt mig för att vara funktionär och peppa på de som tävlade och ha en trevlig stund med en massa härligt träningssnack.

Blandat 1sept13 039

Våra grymma klubbmästare - Roger och Anna! Stort grattis!!

Mycket roligt denna veckan och nästa vecka blir det dest mer. Men innan det blir en ny vecka har jag haft en grymt härlig träningsdag även idag. Det kommer dock i ett eget inlägg.

Kram på er alla underbara!!