Den här veckan har det varit fokus på att dra igång jobbet med mycket administrativt, företagspass och sedan barnens skola och aktiviteter. Jag vet att det alltid känns som om allt bara startar med en galen rivstart. Därför trappar jag upp mitt jobb under tre veckor. Tränar det som fungerar och försöker hitta en bra balans.

Inte alltid så lätt men det är viktigt. Balans i tillvaron.

Eftersom mitt immunförsvar är pressat ökar ju risken för att jag ska få någon baskelusk när skolan börjar för barnen. Försökt att vara noga med att tvätta händerna, inte vara bland för mycket folk och så vidare. Trodde jag hade klarat mig bra men igår började näsan rinna riktigt ordentligt. Så typiskt. Förutom ett företagspass igår så har jag bara vilat. Imorgon söndag väntar en ny tävling med en för mig ny distans - Stockholm World Triathlon. Olympisk distans ska jag prova på.

Jag lär ju inte vara den snabbaste tjejen med tanke på min lilla förkylning. Men jag tänker vara med, njuta och ha tokroligt. Är bara snorig och kroppen känns finfin. Startar redan klockan 08.00 så det blir en tidig morgon imorgon.

Blandat 24aug13 076

Nästan färdigpackad för morgondagens bus. Det blir sista triathlontävlingen för i år.

Eftersom det blev fokus på jobb och barnen fick träningen komma lite vid sidan om. Det är ju ändå tävling så kroppen mår ju bara bra av lite vila innan.

Men hann ändå med:

Core 30 min x 2

TRX 20 min

Cykelpass zon 2 80 min

PT pass med Magnus på UC 45 min med fokus på höftstabilisering

Yoga 45 min

OW pass med Åkersberga Triathlon (min nya klubb) 40 min

Summa summarum inte den mest spännande veckan men en väldigt skön vecka. :0)

Har också varit på mitt nya gym på Lidingö - Nordic Wellness - och haft ett grymt givande möte. Ska bli så kul att köra igång där! Tjoho vilken rolig höst det kommer att bli! Mycket roligt på gång.

Försöker få ihop all logistik med jobb, träning och barnens schema med skola och aktiviteter. Ser just nu ut att bli toppenbra för alla. Så härligt!

Nu ska fru Stenquist fixa det sista och sedan säga natti natti. Hoppas vakna utan någon förkylning imorgon. Kan ju alltid hoppas.

Kram på er alla underbara och hoppas att ni får en fortsatt härlig helg i den underbara solen!

Tjillevippen!!