Gick upp hyfsat tidigt för att komma ut på ett litet cykelpass med bästa maken. Tanken var att hålla ett bra tempo och att jag skulle dra. Så blev det!

Underbar morgon och jag gillar min nya runda: Hem - Svinninge - Vaxholmsvägen - Rydbo - Arninge - Ullna GK - Angarn - Brottby - Hakunge - Hem. Precis 5 mil. Perfekt!

De första 4 milen snittar jag 30,4 och jag känner mig stark. Härlig känsla! Sista milen är det mest uppför men försökte ändå hålla ett bra tempo och landade ändå på ett snitt på 30,0 för hela passet. Väldigt nöjd!

Direkt ut på ett kort brickpass. Löpningen blev bara 1,2 km för att känna på de riktigt tunga benen. Huga! Det kommer att göra oooooont om två veckor...

Tridag 11aug13 010  Tridag 11aug13 011

Riktigt nöjd tjej...

Vilade, åt, sorterade Tildes kläder (växer så det knakar), åt mera och laddade för eftermiddagens pass.

På sen eftermiddagen när åskan dragit förbi så skuttade jag ut på min tänkta löprunda. Ville testa 10 km. Inte bara tiden utan hur kroppen kändes. Det var riktigt varmt men drog iväg. Benen kändes riktigt starka och höll ett bra tempo direkt från början. Hade en riktigt bra tid men fokuserade på känslan. Precis som på cyklingen ville jag ligga precis under mjölsyrakänning.

Jag måste börja ta i mera på mina pass om jag ska komma nånvart.

Allt gick strålande och var nöjd med att benen bara trummade på. Härlig känsla. Lite euforisk blev jag.

Vid 6/7 km blev jag alldeles snurrig och det var jobbigt att andas. Kändes som jag fått solsting. Ringde maken vid 7,5 km så att han kunde möta upp mig med cykeln. Ville bara ha honom där. Sista sträckan fick jag verkligen kämpa. Inte för att benen var trötta utan för att jag var så snurrig och andningen kändes ansträngd på ett konstigt sätt. Som om nån tagit ett stadigt grepp om lungorna och tryckte ihop dem.

Tridag 11aug13 019

Kämpade på och bad maken cykla hem när jag bara hade en kort bit kvar hem. Ville ha vattenslangen redo. Fy fasiken vad jobbigt det var den sista biten hem!

Upptäckte ikväll att jag gjort PB med 1 ynka sekund! 52:23 på milen idag. Haha!! Nu jäklars ska detta bli en trigger.

Tridag 11aug13 015  Tridag 11aug13 016

Hade sjukt ont i mina fötter som på alla andra pass men nu går det inte längre. Ska åka in till Runners Store så får de kolla vad som behöver åtgärdas. Blåsor och svinont vid varje löpsteg efter 5 km är ju ingen höjdare. Och det blir inte bättre...

Fick i mig en liten cocacola, bytte om och drog till Drängsjön. Dags för ett simpass med grymma Ann, Erika och Kattis.

Tridag 11aug13 017

Det blev ett skönt återhämtningspass och jag bara njöt i det varma vattnet. Myspass deluxe var skönt efter den här dagen. Självklart kunde jag ju inte låta bli att spexa lite. Haha!! Kommer nog alltid ha barnasinnet kvar. *fniss* Blev drygt 1,1 km.

Note to myself: Skaffa nya simglasögon pronto!!

Nu är min kropp riktigt trött. Skönt trött. Dags att sova och ladda batterierna.

Det blev nästan en olympisk distans idag. Bra där!!

Vilken grym tri-dag jag har haft!!