Igår när det kändes som om jag hade världens skitpass på cykeln försökte jag intala mig själv att det inte gör något. Allvarligt! Vi är så galet priviligerade i Sverige med att bara få njuta av en fantastisk natur. Helt gratis. Bara kliva rakt ut och njuta. Så vad gör det då om jag cyklar lite långsammare för att det är galen vind och jag inte kommer nån vart? Ingenting. Så jag bestämde mig för att njuta av min cykeltur trots att det inte blev som tänkt. Vädret var helt underbart och jag skulle snart få möta upp min underbara familj på Drömkåken för en lyxfika. (Nåja, nästan hela. Filippa är fortfarande utomlands.)

Life is good!!

Jag njuyter av varje dag och tar alla tillfällen jag kan för att bara njuta av min träning och familj i vårt fantastiska land. Vi har det galet lyxigt. Jag har världens bästa sommarlov. Punkt.

Här kommer en uppdatering på vad jag har hittat på de senaste två dagarna. :0)

Träning 3aug13 017

Fantastisk svensk morgon klockan 07.00. Vad finns det att inte gilla liksom?

 Tillbaka till cykelpasset som jag hade igår. Målet var att cykla en liten "omväg" till Drömkåken för att möta maken och Tilde. Det blev nästan 6 mil. Fika och sedan skulle maken få cykla hem. Det gäller ju att få ihop logisitken. :0)

När jag cyklade över Kårsta så var det galet mycket grus och jag fick krypa försiktigt förbi. Hade jag gått längre till sidan hade jag hamnat i andra körbanan. Fick inget flyt i cyklingen alls. När jag kom ut på vägen mot Rimbo gick det mycket lättare och fru Stenquist blev lite gladare igen. Hihi!

Träning 3aug13 002  Träning 3aug13 005

Jag älskar Drömkåken och extra mysigt blir det med väldens bästa sällskap. <3

 Skuttade hem med Tilde i bilen och mötte upp en PT-kund hemma. Hade besök från Norrland som ville hinna med ett pass med Häxan innan hon åkte hem igen. Hon fick slita hårt i värmen. Bra jobbat Anna! Du är grym!!

En stund senare kom Sussi förbi för lite övningar och myssnack. Bara två veckor kvar tills hon gör sin första triathlontävling och då en Ironman. Så coolt! Hon kommer göra Kalmar med bravur.

Träning 3aug13 012

Sussi fotar övningarna och maken tar en bild på oss. Haha!!

Träning 3aug13 014

Grymmaste vännen tittar förbi! :0)

Kvällen blev bara slapp och mys med vänner. Så skönt! Kom i säng i bra tid för att vakna upp till en ny härlig dag.

Skuttade ut kl 07.00 för att möta och bästa Ann. Vi värmde upp ner till Österskärs Havsbad i härligt snacktempo. Eller, lite fortare blev det nog. Det hade redan blivit riktigt varmt redan då.

Träning 3aug13 016

Ann sprang intervaller på raksträckan längs med stranden och jag hade långa backintervaller. Sjukt jobbigt. Körde på i 60 minuter totalt och var helt slut.

Vi fick i oss lite energi innan det var dags för en riktigt härlig beachyoga i en timme. Det var riktigt välbehövligt.

Träning 3aug13 030

Jag efter mitt löppass - puh! - och sedan i trädets position som inspirerande Ironmankompisen Sofie hade tagit. Tack vännen!

Träning 3aug13 024

Jag har tagit den förr och jag kommer att ta bilden igen. Cool yogapose och en magisk morgon. What's not to like?

Blev hämtad av maken och åkte hem för en mysig och varm långfrukost. Mmmmmmm.....

Åkte sedan till Vaxholm för att paddla. Förra veckan var alla uthyrda men idag hade jag fixat en K2:a till mig och Tilde. Två timmars grym paddling i det fina vädret väntade. Maken passade på att simma och springa under tiden.

Träning 3aug13 032

Träning 3aug13 036

Träning 3aug13 037

Vi hade helt fantastiska två timmar. Kändes finfin i armarna och axlarna sen kan jag lova. Vill paddla mera. Så otroligt roligt!!

Träning 3aug13 039

Medan vi väntade på maken så passade vi på att bara hänga och mysa. Måste verkligen sommaren ta slut?

Åkte hem, packade om och drog till Domarudden. Det blev inget bad för Tilde vid kanotklubben. Hon gick i och precis framför henne ringlade en snok. Gaaaah! Fick upp henne snabbt som tusan!! Vi bestämde att det fick bli Domarudden istället.

Mötte upp Ann och vi simmade med fokus på teknik i 30 minuter. Simningen kändes grymt bra. Har filmat det och lägger ut det imorgon med en liten analys. :)

Träning 3aug13 040

Simningen känns riktigt bra. Nu vill jag bli snabbare och tryggare.

Hade min tävlingsdräkt på mig under så jag slapp byta om utan bara på med skorna och upp till gräsplanen. Dags för lite styrka och crossfit. Det blev mitt senaste pass som jag lagt upp - Crossfit 5. Vi körde 20 reps, 18 reps och hela vägen ner till2 reps. Sedan var vi nöjda. 38 minuter senare...

Träning 3aug13 045

Träning 3aug13 050

Värsta grymma tjejerna!! Maken låg i gräset och bara tog det lugnt i skuggan medan Tilde busade i lekparken brevid.

Träning 3aug13 052

Nu chillar jag bara!

Så vad säger ni? Finns inte särskilt mycket att klaga på, eller hur?! Bara ut och njut i vår härliga natur. Älskar't!!

Berätta gärna vad ni gillar bästa när ni är ute och tränar!

Ta hand om er och njut av alla fantastiska dagar!!