Idag åkte jag och Tilde in till stan för att träna med Magnus - min tricoach. Eftersom jag vill ha så mycket tid som möjligt med Tilde så tänkte jag att ett dubbelpass är väl fiffigt när jag ändå är inne i stan. Efteråt vet jag inte om det var så smart...hehe...

Vi började med att möta upp Magnus på Under Construction för att lämna lite grejer. Sedan skuttade vi iväg till Humlegården för att köra intervaller. Det var med en skräckblandad förtjusning som jag såg fram emot intervallpasset. Mina ben var fortfarande helt slut med galen träningsvärk i ben och rumpa efter mina fina backpass. Men det var bara att bita ihop och köra. Först värmde vi upp tillsammans och sedan körde vi 5 korta intervaller (ca 400 m) och en lång (ca 1000 m) x 2. Jösses!!

Jag älskar intervaller och passet kändes superbra trots riktigt trötta ben.

Träning 22juli13 004

Påhejad av både Magnus och Tilde.

Sedan skuttade vi tillbaka till gymmet och gick ner i källaren. Tilde älskar att vara där. Blir aldrig tråkigt.

Först fick jag köra thrusters med kettlebells. 8 reps med 8 kgs KB - varje minut i 10 minuter. Gaaah! Kändes finfint.

Kort paus och sedan blev det 6 burpies med pullups - varje minut i 5 minuter tror jag.

Träning 22juli13 009

Jag var heeeeelt slut och var tvungen att få lite hjälp...hehe...mina armar var som spagetti.

Givetvis var vi tvungna att busa lite och Tilde ville absolut rejsa lite.

Träning 22juli13 017

Antingen var jag långsam eller så var det någon som tjuvstartade...

Träning 22juli13 013

Värsta bästa Tilde hejjar på sin lilla mamma!! <3

På vägen hem från stan stannade vi vid Kvarnbadet i Vallentuna. Ville teknikträna. Lurade med mig min kompis och hennes dotter. Maken kom och höll koll på tjejerna medan vi simtränade en stund. Fick in ett grymt flyt och simningen kändes riktigt bra. Härligt!

Träning 22juli13 026

Fick in ett riktigt bra glid i simningen och fick tummen up av maken som satt och klockade mig.

Underbar känsla - härligt!!