Idag har det varit en riktig pre-race dag. Först var det infomöte och myslunch med familjen. Lämnade sedan av barnen och åkte tillbaka till Århus för att reka startplats och T1 där jag växlar från simning till löpning. Denna plats låg galet långt bort.

Men allra först gick vi till T2 där jag växlar från cykel till löpning. varvning på löpning är där och likaså målgången.

Idag fick jag lämna in min löppåse.

bild 2

Min påse blir lätt att hitta då den är allra längst bak i min rad.

Sedan fick vi gå galet långt till nästa anhalt, startplatsen. Vi tog strandvägen. Tokmycket folk då det var en kostutställning längst med vattnet. Riktigt coola konstverk.

Rekade simplatsen och provsimmade en liten kort tur för att göra mig lite lugn. Tyckte dock att det var skitläskigt då det var lite grumligt och jag såg ALLT!! Även de läbbiga geléklumparna (maneter) som simmade under mig. 

Mitt mantra kommer bli "Fortsätt simma! Fortsätt simma!", som Doris säger i Hitta Nemo. Haha!! Nej skämt å sido så ska jag tänka på allt som Anna-Karin har sagt till mig. Förutom det läbbiga i vattnet så kändes det helt okej och banan ser lättnavigerad ut även för mig.

bild

Det kändes så bra att simma i min nya våtdräkt. Nu ska jag bara andas lugnt och inte stressa. Puh! Lättare sagt än gjort men jag ska göra mitt bästa.

När jag kommer upp ur vattnet ska jag ta mig uppför 80 trappsteg till T1 som för övrigt ligger på ett öppet fält med lätt uppförslut. Den växlingen kommer att ta tid!!!

bild 3

Det kommer kännas finfint att skutta uppför den här efter simningen imorgon. Haha!!

Resten av kvällen har det bara varit ihoppackning av prylar och mys.

Jag startar 08.05. Håll tummarna för mig imorgon.

Jag ska njuta och ha en skitrolig tävling!!