Jag har inte glömt bort er utan vi har helt enkelt inte haft något internet. Nu sitter jag uppe i ett loft på vår lilla stuga för att få täckning. Haha!! 

Vi har det helt fantastiskt bra här i Danmark. Jag är nervös men det ska bli superkul. Är in checkad och idag ska jag lämna in min löppåse. Det börjar närma sig på allvar!

Har sprungit på stranden medan barnen har letat fina stenar och snäckor. Cyklat lite på cykelbanan som är helt magisk. Lite trollskt. Vi har även kört halva banan med bilen och det är så himla underbart vackert. Böljande och slingrande, så den är ganska teknisk men banan går genom små byar och vacker skog. Längtar till cyklingen!!

Löpningen har vi också kikat på. Den kommer att gå genom stan, mitt i smeten! Fyra varv bland en massa publik. Lovely!

Dock känner jag mig lite förvirrad med två växlingsområden. Men det blir nog bra efter mitt tävlingsmöte här på förmiddagen.

Vi har det galet bra! Ska försöka ladda upp lite härliga bilder under eftermiddagen.

Om ett dygn har starten gått. Wiiiieeeehoooo!!

stranden.1

Ha en underbar dag allesammans!!