Efter att jag kört hårt med mina underbara deltagare på Family Fitness så skuttade jag ner till lokalen på Centralvägen där jag skulle hålla i min workshop och bokrelease. Filippa var med mig idag som min assistent. Funkade perfekt! Vi gjorde iordning allting och sedan kunde jag köra igång.

Som tur var så var det uppehåll och vi kunde vara ute för att gå igenom rörlighet och lite funktionella övningar. Kalasbra! 22 härliga deltagare kom ikväll. Tack vad ni är underbara!

 Bokrelease 16juni13 003

I min bok använder jag mig av en pinne för att träna rörlighet men det går givetvis lika bra med en handduk.

Fick många bra frågor och funderingar under kvällen. Riktigt bra och roligt att så många ville vara med.

Bokrelease 16juni13 007

Jag verkligen älskar att få vara ute och träna.

Bokrelease 16juni13 015

Inomhus körde vi sedan igenom en massa bra stretchövningar som de kan göra hemma själva.

Efteråt blev det mingel och mys. Kul att så många kunde stanna kvar och hänga en stund. Sålde många ex av min bok vilket känns så roligt! Nu hoppas jag att den ska användas flitigt så att alla blir mjuka och rörliga till hösten.

Till er som inte kunde komma så finns det böcker kvar till försäljning för 150:-. (Utanför Åkersberga tillkommer porto för 30:-.) Maila mig på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Tack alla som kom ikväll!! Njuta av boken!!