Igår samlades vi hos mig strax efter lunch. Några hade redan varit uppe och lämnat sin packning på förmiddagen så att de kunde cykla upp till mig. Lastade in allt i bilarna och drog till Motala.

TjejVättern 2013 019

Vi var väldigt välpackade! :0) 7 glada brudar på väg till TjejVättern. Jihaaaa!!

Här kommer vår underbara tripp till Motala och TjejVättern!

Först åkte vi till Motala för att hämta nummerlappar, shoppa på mässan och sedan äta ordentligt. Åkte sedan tre mil in i skogen till en militäranläggning där jag hyrt en jaktstuga. Helt perfekt! Hade en supermysig kväll med en massa tjatter, snacks och fix inför cyklingen. Perfekt uppladdning!

Vaknade idag till en härligt tjatter och fniss. Helt underbart! Coachen var tröttast och gick upp sist. Haha!!

Packade ihop oss och åkte till Motala.

TjejVättern 2013 023

Redo för start!! Kände att detta skulle bli en riktigt bra träningsdag. Jag hade så rätt!!

TjejVättern 2013 028

Här väntar vi på att få rulla in i vår startfålla. Taggade till tusen!!

Startfållorna var enkla att åka in i för att sedan lotsas ut ur Motala med motorcykel. Sedan drog vi på: jag, Ann, Carina och Erika hela vägen.

Efter ca 3,5 mil hade vi ett kort stopp efter den välkända långa backen för att samla ihop oss och fortsätta.

TjejVättern 2013 030

Jag trycker i mig min favvogel från Dalblads. Idag körde jag på 2 gel och 50 cl cola. Funkade helt perfekt! Det ska jag köra med på mina tävlingar i Århus och Haugesund. Idag var en liten testdag inför det.

Bestämde att vi skulle ta ett kort stop vid 7,5 mil. Så vi tryckte på. Så himla roligt!

Mycket skratt efter vägen och vi hade verkligen en riktig kalasdag. Det var så otroligt vackert.

Vid 6 mil kändes cykeln konstig och började kränga lite. Bad tjejerna kolla mitt bakdäck och jag hade fått punka. Typiskt! Så vi stannade och kollade däcket. Verkade inte vara något stort så vi chansade på att bara fylla på med mer luft. Fortsatte i ca 8 km till men då var det typ helt platt. Herreguuuuud!  Stannade IGEN. Byte av slang och i med luft.

Tjejerna var med och hjälpte till. Värsta bästa tjejerna!! Det braiga med punkan var att nu fick jag testa min kolsyrepatron på riktigt. Funkade toppen!

TjejVättern 2013 032

Carina och lilla jag in action!!

På't igen och hela vägen in i mål!!

Vid några tillfällen svor jag lite över cykeln. Ingen favvocykel och jag saknade min egna bejb. Växlarna hoppade kors och tvärs och det var helt omöjligt att få in en skön rytm med växlingen. Tjejerna garvade åt mig...hehe... Coachen lite upprörd!

Vid vissa partier var det väldigt mycket trafik plus att väldigt många cyklade i bredd. Det var mycket: "Håll höger!!"

TjejVättern 2013 035

Jag med mina medryttare. Tack tjejer!!

Underbar tävling och jag hade en riktig kalasdag. Bra genomkörare inför Århus.

Alla tjejer i min grupp gjorde en fantastisk insats och vi alla hade superkul!

Rullade tillbaka till bilarna och satte fast cyklarna. Jag bytte om till shorts och löparskor.

TjejVättern 2013 039

Dags för ett brickpass!! Tjoho!! Benen kändes riktigt bra. Sprang på och hade ett riktigt bra tempo. Sprang 4,5 km innan jag slöt upp med tjejerna. Det var dags för lite energipåfyllning.

TjejVättern 2013 043

Mat och häng i gröngräset var ju inte helt fel.

10 mil cykel och 4,5 km löpning. Check på den liksom.

Grym dag med mina underbara tjejer! Nu laddar de om inför nästa uppdrag - TjejVansbro. Och jag inför Århus.

Bra dag helt enkelt: sol, glädje, cykel och grymt sällskap!!