Ibland önskar jag att dygnet hade fler timmar. Det har varit några galna dagar den här veckan.

Förutom mina egna grupper - löpgrupp & Family Fitness - har jag också haft mina grymma företagare. Dels har jag haft två corepass på mitt företag i Arninge men också träffade jag mitt ena företag i Mörby. De brukar löpträna med mig på fredagar. Men nu var jag där i tisdags och fick hålla i en föreläsning under deras lunch. Fantastiskt roligt att få komma och inspirera ett sånt härligt gäng!

Annars har jag mest suttit med näsan i min bokföring. Jag är verkligen inte gjord att sitta vid datorn så länge. Haha!! Men nu är allt klart och ivägskickat!! Tjoho!! Så himla skönt. Från i år har jag lejt bort allt och gör ingenting själv. Ännu bättre.

Lite träning har jag också fått till. I måndags blev det ett simpass kl 06.15 på morgonkvisten på Kvarnbadet i Vallentuna. Helt fantastisk skönt. Under dagen hann jag även med att cykla ett kort intervallpass. Mer än så har det inte blivit.

Träning 30maj13 004

Vilken fantastisk start på en måndagsmorgon!

Träning 30maj13 008

Liten minipaus på min cykelrunda. Hade kollat att det skulle vara varmt och lite blåst. Det var det inte galna sidvindar och det var verkligen superläskigt. Men ett bra pass blev det. :0)

Träning 30maj13 011

Några av mitt grymma gäng på Family Fitness passet igår.

Nu har jag redan hunnit massera några kunder på morgonen så nu tar jag och flyttar ut kontoret på cykeln.

Njuta av solen, vinden och trevligt sällskap av bästa Sussi!