Efter en mysig frukost på altanen så skuttade jag och maken upp till Domarudden för att få till två pass. Det var återhämtning för oss båda. Skönt!

Vi började med ett lugnt pass på 10 km-spåret. Babbel och myspys i mycket lugnt tempo. Min kropp är fortfarande extremt trött och tung så det blev ett bra pass idag.

OW premiär maj2013 003

Helt fantastiskt underbart helt enkelt. :)

Bytte om i bilen till badkläder och sedan ner till vår brygga. Tanken var mest att känna på temperaturen och vattnet. Det gick faktiskt mycket bättre än väntat. Lite tufft med andingen då det var kallt men sedan gick det bra. Ingen panik över huvud taget. Wow! Bara det är ett superstort steg för mig!!!!

OW premiär maj2013 008

OW premiär maj2013 010

De fiskde runt omkring oss så det blev bara en kortis. Blev filmad på slutet av maken för att se mina framsteg. Så roligt!!

Så nu är det en massa simträning i Drängsjön och Kvarnbadet för att simträna med våtdräkt.

Givetvis blev jag uppvaktad av min fantastiska familj på mors dag. Istället för träningskläder blev det "vanliga" kläder då de tycker att jag så sällan går i det. Haha!! De vet verkligen vad jag behöver och vill ha. Ni är bara bäst!!

Mina grymma Family Fitness-deltagare slet i det mysiga regnet. Hejja er! Bra jobbat!!

Dags att sova och ladda för morgondagens bus!!