Först skuttade jag iväg på morgonkvisten och hade mitt corepass med mina grymma företagare. Oj vad de fick slita med trasorna idag i 30 minuter. Hehe...

Lämnade bokföring och sedan till sjukhuset. Sex veckor har redan gått och det var dags att få en liten boost. Min medicin gör verkligen underverk för min kropp och mina leder. Just nu har jag INGEN värk. Det ni!! :0)

Medan jag var där så tog min sköterska lite extra prover eftersom jag tjatat om att jag är så fruktansvärt trött och sliten. Något är fel. Så idag såg de att mina järndepåer är helt tomma och måste fyllas på. Synd att de inte kan göra det lite tidigare när jag känner symptomen. Men sköterskan som jag har där är helt underbar och hon lyssnar och ställer frågor. Alla där på IBD-mottagningen är helt fantastiska! De har hjälpt mig så mycket under mina snart 3 år där.  Vilket fall som helst så ska jag dit redan imorgon och det är jag glad för. Snart ska jag väl orka träna som folk igen!

Skyndade mig hem så att jag kunde dra ut på cykeln en liten sväng.

Träning 22maj13 003

Som jag har längtat!!

Jag cyklade först samma runda som jag och maken gjorde sist på drygt 32 km. De första två milen gick hyfsat bra trots blåsten. Men sen kändes det nästan som om jag stog helt stilla. I ett utförslöp som jag brukar kunna ligga på rätt rejält så låg jag i 22-25 km/h. Haha!! Det kändes som om jag cyklade bakåt istället.

Idag var det inte alls lika läskigt med blåsten och jag kände mig mycket tryggare i min cykling. Skönt.

Jag var tvungen att stanna ett par gånger då min mobil ringde (väntade samtal från sjukhuset) vilket gjorde att jag var lite sen på vägen hem. Så jag tänkte om och cyklade direkt till Vera för att fixa mina naglar. Det är ju inte lika lätt att hålla tempot när man ska transportcykla upp och ner på cykelbanor och stanna här och var.

I och med att jag planerade om så fick jag också till en liten extra temporunda hem men först lite mer transportcykling genom Åkersberga. ;)

Totalt blev det 48 km cykel idag. Känns bra faktiskt! Trots all transportcykling, blåst och alla härliga backar så fick jag ett snitt på lite under 29 km/h. Hejja mig. Det går framåt.

Ikväll blev det PT-kunder och mina grymma deltagare på Family Fitness-passet.

Härlig dag!